Θέμα: All About Ice
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-03-07, 16:20
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σήμερα πληροφορήθηκα μιλώντας με ένα φίλο πως ίσως υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του εργοστασιακού cd-player σε mp3-player με την αλλαγή κάποιας πλακέτας ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ακριβώς τι αλλάζεις και άλλες λεπτομέρειες. Με τις δικές μου λίγες γνώσεις στο θέμα νομίζω πως δε γίνεται, όμως είπα να το αναφέρω μήπως κάποιος έχει ακούσει κάτι αντίστοιχο. Αν ήταν έτσι θα λύνονταν το πρόβλημα της θέσης του mp3 καθώς θα έμενε στην ίδια θέση. Ισχύει όντως ή είναι φήμη?
Αναμένετε και σε λίγες μέρες θα δείτε την δική μου "μετατροπή" του μαμά RadioCD χωρίς καν να επέμβω σε αυτό! απλά χρησιμοποιώντας την φύσα που έχει για να συνδεθεί με CD changer! Το πιο καλό βεβαια είναι ότι χρησιμοποιείς κανονικά ΟΛΑ τα χειριστήρια του μαμά RadioCD, δεν υπάρχει καμια εμφανείς επέμβαση σε αυτό. Δουλεύει με SD card, σαν και αυτές που έχουν οι φωτογραφικές μηχανές και είναι πολύ πολύ φτηνές, 1GB=18 ευρώ.

Μόλις τελειώσει θα ανεβάσω φώτο και αναλυτικά χαρακτηριστικά!
Απάντηση με παράθεση