Θέμα: 6αρι σε Ε12
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-03-07, 23:57
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
μονο στην 1η το κανει αυτο...ειναι χαμηλος ηχος αλλα αν προσεξεις ακουγεται,νομιζα οτι ειναι το μοτερ αλλα μετα το ξεχωρισα....στην toyota μου παν αυτο που σου ειπα...μπορει να μην θελαν να μου το αλλαξουν στην εγγυηση το σαζμαν η να το επισκευασουν και να με παραμυθιασαν...δεν ξερω τι να σου πω,ουτως η αλλως μιλαμε για πταισμα,μου παν οτι μαζι μαζι με τα γραναζια της πρωτης γυριζουν και της οπισθεν επειδη ειναι πολυ κοντα και παραγεται αυτος ο θορυβος...μακαρι να ναι καποια ψιλοφθορα στο δικο μου σαζμαν και να μην ισχυει γενικα...ενα μειον λιγοτερο για τον φιλο μας!! Εγω δεν εχω προβλημα απο αυτο,ουτε προκειται να πληρωνα λεφτα για νατο επισκευασω αν ειναι οντως καποια ψιλοφθορα,το αμαξι εγω το χω κανει 20000 χλμ και δεν εχω δει κατι αλλο παραξενο η επιδεινωση του θορυβου...ειναι πολυ ασημαντο και απλα το ανεφερα ως μια παρατηρηση ψαχνοντας για κατι αρνητικο ωστε να δωσω οσο το δυνατον περισσοτερο ολοκληρωμενη εικονα στο παιδι...
Απάντηση με παράθεση