το βίντεο που παρακολουθήσατε είναι πάρα πολύ ωραίο.περιγράφει τη ζωή ενός Χαρισματικού Παιδιού και μπορείτε όλοι να διακρίνεται τη χαρά που πέρνει κάθε στιγμή.
άτομα με Ιδιαιτερότητες υπάρχουν σε όλη τη γη,υπάρχουν δίπλα μας,στη διπλανή πόρτα.τυγχάνει η αδερφή μου να είναι ένα από αυτά και ομολογώ πως είμαι πολύ περίφανος που την έχω πλάι μου.
Ειναι παιδιά,ασχέτος ηλικίας και πάντα μα πάντα θα μείνουν παιδιά( στην δική μας περίπτωση λόγο νοητικής υστέρησης) και θα έχουν αυτή τη γλυκια αθωότητα που κάποτε είχαμε όλοι.Σε κάποιους αυτή η γλυκιά αθωότητα κράτησε αρκετά σε κάποιους άλλους όχι.αυτό είναι ένα από τα μεγαλήτερα προτερήματα που έχουν.δεν σκέφτονται πονηρά για τίποτα και αν σκεφτούν πονηρά θα είναι πολύ απλά γιατί έσπασαν ένα ποτήρι και θα φοβηθούν να μην τα μαλώσεις.
σε όλο το κόσμο (ακόμα και στην Ελλάδα και ας σας φαίνετε παράξενο)όπως παρακολουθήσατε διοργανώνονται αγώνες στους οποίους πέρνουν μέρος αυτά τα ξεχωριστά παιδιά με αντίτιμο ένα ζεστό χειροκρότημα και κάποιο αναμνηστικό.επειδή το έχω ζήσει από κοντά πολλές φορές δεν μπορείται να φανταστείται τη χαρά που πέρνουν είτε τερματήσουν πρώτοι είτε τελευταίοι.ειλικρινά σε κάνουν να βλέπεις τα λάθη τα δικά μας και πάντα θελεις να τους προσφέρεις μπορείς δεν μπορείς.
έτσι και αυτός ο πατέρας όπως τόσοι άλλοι γονείς πάνω στη γη δεν έριξε το παιδί του στον Κεάδα.απλά προσπαθεί και θα προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να το κάνει να καταλάβει ότι δικαίωμα στη ζωή έχουν όλοι.άλλοι γονείς σηκώνουν μικρότερο σταυρό και άλλοι μεγαλήτερο.αυτό φαίνεται προς τα έξω.αν όμως ζήσεις έστω και μια μέρα από κοντα τα πράγματα τότε θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι αυτό δεν ισχύει.η μόνη τους ανηχυχία είναι το μέλλον.τί θα απογίνει το παιδί τους όταν ο χρόνος σταματήσει να μετράει για αυτούς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 16-03-07 στις 00:20.
|