Θέμα: PAY-PAL
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-03-07, 20:15
GEORGIOS_XYNOS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 457
GEORGIOS_XYNOS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas Εμφάνιση μηνυμάτων
Να κανω μια ερωτηση ποια η διαφορα του pay-pal με τη κλασικη χρεωση της πιστωτικης καρτας? Εχω σκοπο να κανω κατι σχετικο με τον tsaftsouf20v (να αγορασω gb για να κατεβαζω κατι ταινιες) αλλα αν βαλω pay pal τοτε πως θα πληρωσω θα ερθει καποιο χαρτι στο σπιτι μου ή κατι τετοιο? Οπως καταλαβαινετε ειμαι λιγο ασχετως

Εκτος απο την απαντηση που σου δοθηκε παραπανω συμπληρωνω οτι αν π.χ. χρησιμοποιησεις την Paypal για κατι που αγορασες, και το τραγι απο το Αμερικα δεν στο στειλει ( το πακετο) και δεν σου στειλει κανενα verification οτι στο εστειλε (scann τo receipt απο το ταχυδρομειο, tracking number, κ.λ.π) τοτε μπορεις να πας στο resolution center εντος του Paypal και να κανεις ενα complain. Αναλογα εκει μπορεις να εκφρασεις το προβλημα που δημιουργηθηκε και να ζητησεις τα λεφτα σου πισω, χρηματικη ιανοποιηση, (κ.λ.π) Οσες φορες το χρησιμοποιησα ειχε αποτελεσματα.

Αν καποιος εχει αποριες με τους ορoυς που χρησιμοποιησα παραπανω και χρησιμοποιει το Paypal και τον ενδιαφερει να μαθει κατι παραπανω ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΤΕ (ιστοσελιδα Paypal), οχι ολα στο πιατο!!!!!
Απάντηση με παράθεση