Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-07, 11:10
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 852
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε δεν εχω κατι με την αστυνομια αλλα δεν μπορει να βαρας κοριτσια χωρις κρανη και χωρις τπτ και τους αλλους τους καραγκιοζηδες απο διπλα που σπανε και καταστρεφουν να τους κοιτανε αυτο λεω.Αλλο ενα παραπονο που εχω ειναι παντα την πληρωνει αυτος που δεν πρεπει και ποτε δεν εχω δει εχθρικη σταση στον αλλοδαπο μαγκα ολο με το σις και με το σας.Παρδειγμα με σταματανε σε μπλοκο και μαζι κατι αλβανους.Εμενα μου λεγανε τα χαρτια σου τσογλανακο και που πας και τετοια και στον αλλον τον ελεγαν κυριο και ο αλβανος τους ειπε οτι τον καθυστερουν κιολας και αλλα τετοια.Εμενα αυτο με τρελενει.Στο θεμα της συνελευσεις ξερεις ποιος φταει?Οι αλλοι συμφοιτητες σου που δεν εχουν καν την εγνοια να πανε να ψηφισουν.
Υ.Γ.
Στην σχολη μου μας κοβουν επειδη δεν τους αρεσει η φατσα μας..
παραδειγμα εκατσα διαβασα για να γραψω 10,εγραψα ολα καλα και βγηκα ο πιο χαρουμενος γιατι ολα τα ηξερα και τα εγραψα,ξερεις ποσο μου εβαλε?1... λεω θα ξεχασε το 0 παω του λεω και μου φυγε 1 εγραψες και πηγα στην β εξεταστικη το γραπτο μου δεν αξιζε ουτε 2 και μου εβαλε 7... αυτο ειναι αξιοκρατια?
Αλλο παραδειγμα εφτιαξα μια εργασια και την πηραν και η παρεα μου αποτελεσμα η ιδια εργασια 8 φορες φωτοτυπια...
Περασαμε οι 3 και τους αλλους 5 τους εκοψε ξερεις για ποιο λογο?δεν ειχαν καλη εργασια...
Το θεμα ειναι ποιος κοροιδευει ποιον!

Απάντηση με παράθεση