Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-03-07, 10:42
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Wastegate: Nαι φίλε μου όλη μου η οικογένεια σχεδόν αστυνομικοί είναι και το πως πάνε και πως γυρίζουν δεν οφείλεται σε αυτούς αλλά στους απέναντι και τις πέτρες τους. Μάλλον εσύ δεν έχεις ιδέα από αστυνομία και γενικολογεις συνεχώς...Σου είπα δεν πάνε στις συγκεντρώσεις να δέιρουν κανέναν αλλά για να διαφυλάξουν τη δημόσια τάξη. Εντάξει υπάρχουν και οι Κωστάκηδες και οι Γιωργάκηδες τα παιδιά που τα βαράγαμε όπως λες, αλλά για σκέψου μέσα στους τόσους σωστούς και κάποιοι σκάρτοι πάντα υπάρχουν Αυτό που παραδέχομαι εγώ για τους αστυνομικούς δεν έχει τα κότσια κανένας φοιτητής να παραδεχτεί για τους "άγιους" συναδέλφους του. Και όπως λες στις συνελεύσεις μην κοιτάς το πόσοι ψηφίζουν τελικά αλλά και πόσοι είναι συνολικά οι φοιτητές του κάθε τμήματος. Στη σχολή μου από τους 500 περίπου φοιτητές ψηφίζουν σε κάθε συνέλευση 80 άτομα. Στην τελευταία το αποτέλεσμα ήταν 63 υπέρ και 13 κατά. Αν θεωρείς τη συνέλευση νόμιμη με λιγότερα από τα 2/3 παρόντα δεν έχω τι άλλο να πω...
Bill: Δεν πολιτικοποίησα τίποτα. Τα πράγματα είναι από μόνα τους όλα μια πολιτική. Μιλώντας για ψευτοαριστερά δεν είπα τίποτα το κακό. Η πραγματική αριστερά, η προοδευτική, η ανατρεπτική πέθανε. Τώρα υπάρχει η ψευτοαριστερά της ουτοπίας και της αναρχίας. Κενά λόγια χωρίς περιεχόμενο με κοινό παρονομαστή το όχι και τη στασιμότητα. Δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα και θα φτάσουν να διαλύσουν ότι απέμεινε από τη χώρα αυτή. Για τη δεξιά την ανέφερα αφού αυτή κυβερνά. Συγνώμη έπρεπε να πως η νέα δημοκρατία. Μην πιανόμαστε από λέξεις για να δημιουργούμε εντυπώσεις! Τα στρατιωτικά καθεστώτα αναφέρθησαν όχι από εμένα αλλά σε κάποια παράθεση από άλλο φόρουμ που έγινε. Εγώ απλά είπα σε μια κατακλείδα, φυσικά ειρωνευόμενος την κατάσταση, πως μας χρειάζεται στρατιωτικό καθεστώς για να επανέλθει η χώρα στη σωστό δρόμο. Για τους αιώνιους φοιτητές φυσικά να διαγράφονται από τις σχολές τους!!! Εσύ φίλε μου που θα τελειώσεις τη σχολή σου σε 6-7 χρόνια αντί για 4 λόγω δουλειάς δεν είσαι αιώνιος φοιτητής!! Ο νόμος αναφέρει πως αν υπάρχει σοβαρός και αποδεδειγμένος λόγος δίνεται παράταση στα ν+ν/2 χρόνια. Είανι η σχολή σου 4 χρόνια? Έχεις δικαίωμα να τελειώσεις στα 6 χρόνια και αν υπάρχουν λόγοι ασθενείας δουλειάς ή ότι άλλο σοβαρό δίνεται περαιτέρω παράταση!!! Αυτά για όσους μπουν από την ψήφιση του νόμου και μετά. Για όσους είναι ήδη μέσα ισχύει το ν+ν δηλάδή στη συγκεκριμένη περίπτωση 8 χρόνια + ό,τι χρειαστεί παραπάνω. Παιδιά μην ακούτε δεξιά και αριστερά ότι σας λένε...Ψάξτε μόνοι σας για το νόμο και το τι προβλέπει για κάθε περίπτωση πριν αρχίσετε να διαφωνείτε...Και κάτι τελευταίο...Ακούω συνεχώς για αγώνες για δωρεάν παιδεία. Σύμφωνώ πως όπως είναι το σύστημα μας αναγκάζει να πηγαίνουμε φροντιστήρια στο λύκειο και τελικά να νοικιάζουμε σπίτια με 300 και 400 Ε το μήνα στις πόλεις που περνάμε. Αυτά πρέπει να διορθωθούν. Αλλά ο συγκεκριμένος νόμος δεν χειροτερεύει την κατάσταση κάπου στα θέματα αυτά. Πολλή φασαρία επίσης γίνεται για τα δωρεάν συγγράματα. Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ στη σχολή μου δεν έχω πληρώσει ποτέ τίποτα και έχω γεμίσει δυο βιβλιοθήκες κορυφαία βιβλία των 150 Ε έκαστο. Τι να πω...αλλού σπουδάζω εγώ...?
Απάντηση με παράθεση