Φιλε driver7 σε καποια πραγματα συμφωνω μαζι σου και σε καποια διαφωνω.Αυτο ομως που με πειραζει σε οσα γραφεις ειναι οτι εχεις πολιτικοποιήσει τα πραγματα.Μιλας για ψευτοαριστερα, για δεξια και για στρατιωτικα καθεστωτα.Δεν με αφορανε τα πολιτικα σου πιστευω απλα η γνωμη μου ειναι πως ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι.Προοδο δεν ειδα ουτε με τους μεν ουτε με τους δεν στον κλαδο της παιδειας.Οσο για τα στρατιωτικα καθεστωτα δεν γνωριζω την ηλικια σου αλλα αν δεν εχεις ζησει χουντα ρωτα τους γονεις σου για το θεμα αυτο να δεις τι θα σου πουνε που θα εχουν ζησει καποια πραγματα.Καλα ειναι να το λεμε στην πλακα αλλα ετσι η Ελλαδα θα γυρισει πισω και δεν θα παει μπροστα.Οσο για το νεο νομο η αποψη μου στο θεμα ασυλου ειναι συμφωνη με τη δικη σου 100%.Αλλα οτι αφορα αυτα που ειχαν ακουστει περι αιωνιων φοιτητων περι του αν κοβωσουν σε ενα μαθημα πανω απο ορισμενες φορες κτλπ θα πρεπει πρωτα να ξεκινησουν να διορθωνουν καποια πραγματα πρωτα μεσα στα ιδρυματα αυτα και μετα να μιλησουν για αιωνιους φοιτητες.Οπως να αρχιζουν σιγα σιγα να διωχνουν καθηγητες που δεν τους αξιζει η θεση που ειναι και το μονο που κοιτανε ειναι το χρημα.Και εγω βλεπω να βγαζω τη σχολη μου στα 6-7 χρονια απο τα 4 που ειναι κανονικα και ο λογος ειναι οτι δουλευω γιατι οι γονεις μου δεν εχουν την ευχερεια να πληρωνουν και εμενα και την αδερφη μου που σπουδαζει εκτος Αθηνας.Στην περιπτωση μου τι θα γινοτανε?Θα εφευγα απο τη σχολη?Για εμενα καλα κανουν και κρατανε κλειστα τα πανεπιστημια και τα ΤΕΙ αν και χαθηκε το εξαμηνο αλλα σε αυτη τη χωρα μονο με αγωνα γινονται καποια πραγματα.Καποτε για να προχωρησει αυτη η χωρα οι φοιτητες το πετυχαν με αγωνα και αρκετοι και με τα αιμα τους.Αλλα οχι να γινονται και αυτα τα εκτροπα με τους κουκουλοφορους.Και να σου πω και κατι ναι μεν μεσα σε αυτους μπορει να υπαρχουν και φοιτητες αλλα οι περρισσοτεροι δεν ειναι φοιτητες ειναι βαλτοι για αυτο που κανουν.Αν ηθελαν δεν θα τους ειχαν πιασει?Εδω βρισκουν αυτους που κανουν επισοδεια στα γηπεδα απο της καμερες και θα κολωσουν σε αυτους?Κατι αλλο παιζει και πρεπει να ξυπνησουμε ολοι εμεις που τοσο καιρο κοιμομαστε και πιστευουμαι τα παραμυθια που μας πουλανε.Και ενα τελευταιο παραπονο που ειναι η δωρεαν δημοσια παιδεια?Απο τα σχολεια με τα φροντηστηρια που αν δεν πας δεν παιζει να περασεις καπου μεχρι τα Πανεπιστημια που δεν υπαρχουν εστιες για τους φοιτητες.
|