Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-03-07, 20:53
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε ή βλεπω οτι θελω ή αλλο καναλι τωρα τι να σου πω...
Καταλαβαινω πως αστυνομικος εισαι αφου παιρνεις πολυ το μερος του και επειδη εχω ολο το σοι μπατσους και αρκετους φιλους δεν βγαζω ακρη μαζι τους οποτε ουτε και με σενα θα βγαλω!!
Παντως οι χειροτεροι αναρχικοι ειναι οι ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ αυτοι ειναι κουκουλοφοροι και φορανε κρανη..
Μάλλον βλέπεις αυτά που θες να δεις...Όλη η Ελλάδα είδε το κράνος...Εσύ πες όχι!! Τι να κάνω? Και ναι φίλε μου αστυνομικός...αρχιτέκτονας είμαι ! Φαντάσου έχεις όλο το σόι αστυνομικούς όπως κι εγώ, και πιστεύεις όλα αυτά...!! Οι δικοί σου συγγενείς πάνε να δείρουν τον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία?? Να τους χαίρεσαι τους αναρχικούς συγγενείς σου λοιπόν!! Δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί δε βγαίνει νόημα με όσους πιστεύουν αυτά που πιστεύεις κι εσύ! Επικροτείτε την αναρχία και τη αλητεία? Τη στασιμότητα και την τεμπελία? Ε λοιπόν χαρείτε τα με το υπόλοιπο 5 % του ελληνικού λαού -και πολλά λέω- !! Αλλά αφήστε εμάς το υπόλοιπο 95% - τη μειοψηφία όπως λέτε- να σπουδάσουμε και να δούμε και τον τόπο να προχωρά λίγο μπροστά και εσείς τη δουλειά σας....συνεχίστε να τα σπάτε...
Απάντηση με παράθεση