Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-03-07, 00:33
biancoverde Offline:

Μοντέλο: Corolla TS
Περιοχή: Αγ. Αρτέμιος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
biancoverde είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
1η εξεταστική σύνολο σπουδαστών 399,επιτυχόντες 5 με βαθμό 5
2η εξεταστική...............................450...... .............7..............5-6

οι υπόλοιποι κομμένοι από 3 και κάτω.

αποτυχία του καθηγητή?(γιατί με το παραπάνω παράδειγμα δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο!!!!)συγνώμη κύριε Π.....ουλε αλλά απολύεστε και κύριε πρόεδρε του ΤΕΙ το τμήμα ηλεκτρολογίας της χαλκίδας έπιασε πάτο και είμαστε αναγκασμένοι να το κλείσουμε.

αυτά τα ολίγα γιατί όσοι είναι έξω από το χορό......

εμένα διώξτε με από τη σχολή,θα πάω φαντάρος θα γυρίσω θα κάνω το χαμάλη σε έναν ηλεκτρολόγο 1μίση χρόνο και θα δώσω εξετάσεις στο υπουργείο και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος θα την πάρω με το σπαθί μου στεγνά τα υπόλοιπα παλικάρια λυπάμαι και ειδικά αυτούς που δουλεύουν για να μπορέσουν να σπουδάσουν.

φιλικά Κωνσταντίνος
Κωνσταντίνε είμαι συνάδελφος αποφοιτήσας από το ίδιο ΤΕΙ το 1993.
Από όσα περιγράφεις είναι πασιφανές, ότι η αποτυχία σας οφείλεται στην αδυναμία του καθηγητή να σας μεταδώσει τις γνώσεις του.

Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί τότε με τα ψηφιακά συστήματα.
Ο καθηγητής που είχε το μάθημα (δεν ξέρω αν οι κανόνες του forum επιτρέπουν να αναφέρω το όνομά του) ήταν τόσο υψηλού επιπέδου που ήταν αδύνατο να κατέβει στο δικό μας, ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τα γραφόμενα στο βιβλίο το οποίο ήταν επίσης δικό του.

Με τα πολλά ο τότε πρόεδρος του ΤΕΙ, μετά από επίσκεψη αντιπροσωπείας σπουδαστών του Τμήματος Ηλεκτρολογίας, έδωσε το μάθημα σε ένα νεαρό αναπληρωτή, ο οποίος μόλις είχε αποφοιτήσει απο το τμήμα Υπολογιστών της Πάτρας, έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που πραγματικά μας έκανε να αγαπήσουμε το μάθημα και να κατανοήσουμε πολύ εύκολα, αυτά που πριν λίγες εβδομάδες θεωρούσαμε ακαταλαβίστικα...

Ίσως λοιπόν υπάρχει ακόμα τρόπος να συνεχίσεις, μην τα παρατήσεις γιατί είναι αμαρτία να πάνε χαμένα τα χρόνια που έχεις φάει στα θρανία.
Έχω παράδειγμα από πολλούς φίλους που τα παράτησαν τότε και χτυπάνε ακόμα το κεφάλι τους στον τοίχο.

Μην υποτιμάς το πτυχίο του ΤΕΙ. Δεν είναι ένα κ...χαρτο όπως λένε ορισμένοι.
Σε πληροφορώ ότι υπάρχει ακόμα αξιοκρατία στην Ελλάδα, τουλάχιστον στον ιδιωτικό τομέα και αν αγαπάς την επιστήμη σου μπορείς να φτάσεις ψηλά.

Φιλικά Γιώργος
Απάντηση με παράθεση