Θέμα: εκδρομή???
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-02-07, 18:47
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 369
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αυτα που λεει ο Γιαννης ειναι πολυ σωστα...Χρειαζομαστε τις συμμετοχες τουλαχιστον αυτοι που δηλωνουν να παρεβρεθουν σιγουρα διοτι ειναι ασχημο να κλεινεις ταβερνα για 60ατομα κ στο τελος να πηγαινουν 30 η να κλεινεις ξενοδοχειο κ να αρχιζουν απανωτες ακυρωσεις...
Απο την αλλη εχω να προτεινω κατι που δεν ξερω κατα ποσο θα ηταν εφικτο σωστο και ελκυστικο...
Ρε παιδια μιλαμε για να οργανωθει μια επισιμη εκδρομη του κλαμπ...ωραια μια χαρα μεχρι εδω...απο κει κ περα παρεα ειμαστε,δεν μπορει να σφιριξει καποιος κ να πει,παιδες εγω την κυριακη παω εκει για βολτα,ακολουθει κανενας?κ οσοι γουσταρουν ακολουθουν...
Ετσι δεν ειχα πει πριν δυο χρονια να παμε Καλαβρυτα κ πηγαμε κ περασαμε απιστευτα???Βεβαια ασχολειθηκαν κ τα παιδια αρκετα στο τελος γιατι εγω εριξα την ιδεα αλλα το υπολοιπο team φροντισε για τη διαδρομη,το φαγητο κλπ...Θεωρω οτι πρεπει να ξεσκουριασουμε λιγακι σε αυτο το κομματι κ να δραστηριοποιηθουμε και εκει κ το τονιζω το και εκει γιατι σε ολα τα αλλα πεταμε(αποψη μου)σε σχεση με αλλα "κλαμπ"ονοματα δε λεμε οικογενειες δε θιγουμε...Ομως το "φταιξιμο δεν το ριχνω στη διοικηση του κλαμπ αλλα καθαρα στις συμμετοχες δηλ σε ολους εμας που αποτελουμε το κλαμπ.Γιατι ρε παιδια ειναι γεγονος,φωναζουμε κραζουμε ολοι για εκδρομη γινεται και απο εκει που μπορουσαμε να μαζευτουμε 70τουλαχιστο αμαξια μαζευομαστε τα 10...γιατι???Γιατι δηλ να μαζευτηκαμε τοτε στη φωτογραφιση 75corolles κ στις εκδρομες βια 10-15?
ΥΓ.Πολυ καλο το θεμα που ανοιχτηκε γιατι πιστευω οτι υπαρχει η ποικιλια των αποψεων των επιθυμιων μας κλπ
ΥΓ2.μιας κ ανοιχτηκε το θεμα εκδρομη πιστευω, κυριως για τα νεα μελη του κλαμπ αλλα κ για τα παλαιοτερα, καλο θα ηταν πριν οργανωθει μια πιθανη βολτα-εκρομη καλο θα ηταν να γραφτουν καποιοι κανονες που πρεπει να ακολουθουμε ολοι ετσι ωστε να μην υπαρχουν παρατραγουδα και τετοια....αυτα φυσικα δε θα τα γραψω εγω αλλα καποιος υπευθυνος αντιστοιχος mod η admin

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinos : 22-02-07 στις 18:54.
Απάντηση με παράθεση