Θέμα: Ke 30 Forum -3-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-02-07, 10:49
Το avatar του χρήστη corolla1975
corolla1975 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE30 (1975)
Περιοχή: ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 300
corolla1975 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να σαι καλα Γιωργο που με σκεφτηκες. Το διατηρω ομως το αμαξι οπως ειναι απο την μαννα του. Το εχει δει ο κυριακος και ξερει. Ασε που αν μπω στο κολπο και εγω το κοβω να χαλαω πολυ χρήμα (που δεν το εχω κιολας!).

Εκεινο που πρεπει να κανω ειναι να αλλαξω λαστιχα καποια στιγμη και να βαλω ενα νουμερο πιο φαρδυα. Απλα επειδη το αμαξι για μεγαλο χρονικο διαστημα ειναι σε ακινησια δεν ξερω αν αξιζει αυτη τη στιγμη να το κανω.

Φυσικα βεβαια η κονσολα παραμενει αλλος ενας στοχος.

Κατι αλλο ακομη ειναι κατι σε αντικλεπτικο. Οχι πως το αυτοκινητο ειναι μεγαλης αξιας. Αλλα αν καποιος θελησει να κανει τσαρκα με πισοκουνα πολυ ευκολα το παραβιαζει και το παιρνει. Ασε που ειμαι σε κρισημη ηλικια και δεν σηκωνω το εγκεφαλικο! Λοιπον συζηταγα με τον Κυρ. και παλι να βαλω συναργεμο ή κανενα διακποπτη να κοβει το ρευμα. Τι λετε ρε παιδια? πιετε καμια γνωμη....

(σας θυμιζω πως μεταξυ 1990-1995 η 17 Νοεμβρη ειχε κανει δυο χτυπηματα με δυο ασπρα ΚΕ 30! Λες για αυτο καποια ωυχη να το πρασινισε το corollaki??!)

Τωρα που το συζηταω: Για ζωνες μπροστα. Φυσικα το αυτοκινητο δεν ειχε απο την μαννα του. Εχει καποιες ποy ειχε βαλει πο πατερας μου μετα οταν μπηκε νομος τοτε τα αυτοκινητα να εχοyν υποχρεωτικα ζωνες μπροστα. (τι λεμε τωρα! πιασαμε την ιστορια της αυτοκινησης τα τελευταια 30 χρονια!)

Λοιπον το κουμπωμα του οδηγου εχει φθορα και λεω μηπως βαλω αλλες. Παιζει κατι σχετικο στο εμποριο ή θα παρω σβαρνα τους παλιατζηδες???

Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

KE-30 Classic
Απάντηση με παράθεση