Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN
Τι 18αρες εχεις παραγγειλει?!
Σχετικα με την KW εχω ακουσει οτι σαν εταιρια δεν εχει δικο της εργοστασιο&τα εσωτερικα μερη δεν ειναι πρωτης ποιοτητος..ο Γαλερακης μου τα ελεγε αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι!
Αυτο δεν σημαινει ουτε καν οτι ειναι μετρια ισα-ισα απλα ειναι υπερτιμημενη!
Οσο για D2 εχω ακουσει πολυ καλα λογια απο HondaCivic!
Θαναση & κατι ασχετο κοκκινο ή ασημι ειναι Corolla σου ?..μπερδευτικα..
|
Έχω παραγγείλει κάποιες πεντάκτινες της K-Speed. Βέβαια με αυτά που ακούω δεν ξέρω αν θα τις βάλω τελικά μιας και ο μηχανικός είναι γνωστός και μπορεί να τις ''σπρώξει'' σε κάποιον άλλον χωρίς επιβάρυνση για μένα. Ναι κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για την kw. Πάντως είναι από τις κορυφαίες αναρτήσεις, όπως και να έχει. Ξέρω όμως μια περίπτωση με kw φίλου που έσκασε το αμορτισέρ και πέταξε το λάδι. Θα μου πεις τυχαίνει...αλλά αν το ακούς δε φοβάσαι? Φοβάσαι...Άπό λεφτά η ΤΕΙΝ έχει 1100, η D2 1200 και η kw 1500. Είναι ακριβούτσικη. Για το χρώμα του αυτοκινήτου εμένα ρωτάς? Είναι ασημί, αλλά πως προέκυψε η απορία? Τέλος, δείτε τι βρήκα ψάχνοντας στο net όσον αφορά τα ελατήρια. Η tein για Ε12 έχει ελατήρια 6kg/mm μπρος πίσω(είχα διαβάσει άπό κάποιον εδώ μέσα πως έχει 3kg, οπότε σίγουρα δεν ξέρω τι παίζει). Η kw 6.1 και 4.1 και η D2 7.5 και 6.2 αντίστοιχα. Όπως φαίνεται εκ πρώτης όψεως η λιγότερο άνετη θα είναι η D2. Όμως, έχει και 20 ρυθμίσεις απόσβεσης παραπάνω από τις άλλες δύο-μάλλον θα ισοσταθμίζονται τα πράγματα-. Η kw φαίνεται η πιο άνετη(και είναι αφού και η πιο σκληρή της ρύθμιση είναι ΠΟΛΥ μαλακή) μιας και έχει και δεύτερα ελατήρια, ενώ η TEIN αποτελεί μια μέση λύση σε επίπεδα άνεσης ( με κάποιους ενδοιασμούς για τα ίδιας σκληρότητας ελατήρια μπρος και πίσω).