10-02-07, 13:24
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
Ακριβώς αυτό ήθελα να τονίσω κι εγώ,ότι η πλειοψηφία των αγοραστών (και οδηγών) βλέπει περισσότερο το αυτοκίνητο ως μέσο που τον εξυπηρετεί στην καθημερινότητά του.Κάποιοι,σαν εμάς, ίσως να είναι λίγο περισσότερο "τρελαμένοι" με το θέμα και ασχολούνται,έχουν πιο βαθιές γνώσεις ή τουλάχιστον προσπαθούν. Γι'αυτό και έφερα ως παράδειγμα την μάνα μου, η οποία όχι μόνο θα μπερδέψει το Yaris με το Auris, αλλά μην σου πω και με κανά Golf... Θα μου πεις, όταν δεν σε ενδιαφέρει κάτι και δεν ασχολείσαι ίσως να παραξενέψεις αυτούς που ασχολούνται, με την άγνοιά σου.Π.χ. εγώ ουδέποτε ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο και έχω μαύρα μεσάνυχτα στο θέμα.Ως εκ τούτου,δεν μπορώ να συμμετάσχω σε μια συζήτηση φίλων μου σχετικά με κάποιο ματς,ούτε να παίξω "στοίχημα". Έτσι πιστεύω είναι και ο μέσος οδηγός,δεν θα ψάξει τι σημαίνει "ημιάκαμπτος" ή "πολλαπλών συνδέσμων", ούτε τα + και τα - της μιας & της άλλης διάταξης.
Το Auris είναι άσχημο εξωτερικά(σε φωτό τουλάχιστον) αλλά αυτό δεν θα εμποδίσει κάποιον να το πάρει αφού έχει άλλες αρετές ως ΤΟΥΟΤΑ που είναι.Όσοι τις αναζητούν θα το προτιμήσουν σε σχέση με κάτι πιο γρήγορο ή πιο ακριβές σε οδική συμπεριφορά.Άλλωστε σε σχέση με την Ε12,είναι κλάσεις ανώτερο σύμφωνα με τον Ειδικό Τύπο. Είμαι της άποψης πως η ΤΟΥΟΤΑ θα πρέπει να βγάλει ένα γρήγορο Auris ώστε να συναγωνίζεται τα νέα hot hatches,αλλά όχι ατμοσφαιρικό πλέον.Αν δείτε το νέο Type-R στο EVO Φεβρουαρίου θα καταλάβετε γιατί. Επίσης θα πρέπει να βγάλει ένα αμιγώς σπορ μοντέλο,αντικαταστάτη της Celica,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα συζήτησης.
|
Μα εγώ ποτέ δεν είπα πως δε θα πουλήσει το auris. Και σίγουρα θα είναι καλύτερο σε συμπεριφορά πό την Ε12. Αν δεις το μήνυμά μου είπα πως είναι το όνομα toyota στη μέση. Απλά είναι πολλοί αυτοί που θα προτιμήσουν ένα όμορφο ξεχωριστό αυτοκίνητο από κάποιο λιγότερο όμορφο και αξιόπιστο. Είναι πολλοί που προτιμούν να μένουν στο δρόμο από βλάβη κάθε μήνα αλλά να απολαμβάνουν - σύμφωνα με αυτούς - τη φινέτσα και τον ανώτερο σχεδιασμό, την απόλυτη σπορ αίσθηση και την σπορ κουλτούρα της αυτοκίνησης ( ονόματα δε λέμε... ). Για σκεφτείτε ένα hatchback αυτοκίνητο με σχεδίαση alfa romeo, αξιοπιστία toyota, οδική συμπεριφορά bmw ποιότητα mercedes και επιδόσεις tfsi. Και μη μου πείτε πως δεν μπορεί να το κάνει η toyota! Τα παραδείγματα είναι τυχαία, έτσι?
|