Είναι καινούριο και ασημί το αμάξι (Ε12), λες να φαίνεται διαφορά? Πριν κανένα μήνα έβαλα αεροτομή και δεν φαίνεται διαφορά με το υπόλοιπο. Το σκέφτηκα να το αφήσω κι απόψε, αλλά δε νομίζω να ξαναεπιχειρήσει κάποιος κάτι πάλι. Και να τον πετύχω δε θα θελήσει να το πληρώσει. Μπλέκεις και χειρότερα έτσι. Κάλεσα και την αστυνομία και μου είπαν πως μάλλον δε γίνεται τπτ. Τον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ περιμένω τώρα να δω τι θα μου πει, γιατί απ' ότι κατάλαβα είχα διαφορές με κάποιον στην πολυκατοικία και την πλήρωσα εγώ. Αλλά σίγουρα δεν ξέρω. Τι καταλαβαίνουν που χτυπάνε τα αυτοκίνητα των άλλων...Να πω πως με ήξεραν εκεί που το έβαλα και είχαν κάτι μαζί μου , να το καταλάβω αλλά τώρα, ούτε με ήξεραν φατσικά οι γύρω (τέσσερα στενά από το σπίτι μου και πρώτη βραδιά που το έβαζα). Να φανταστείς επειδή είναι στενάκι ο δρόμος αυτός δεν πρέπει να έχω περάσει καν από εκεί. Λέτε να έγινε σαν τη διαφήμιση του avensis με τη γκόμενα που από ερωτικό πάθος κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο? Ε...λέω καμία @@@@@@@ μες την πίκρα μου να γελάσουμε λιγάκι....
|