Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-01-07, 21:33
Το avatar του χρήστη Tazmania
Tazmania Offline:
Μέλος

Περιοχή: Άγιοι Ανάργυροι
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
Tazmania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios Εμφάνιση μηνυμάτων
υπάρχει περίπτωση να έχει χάσει το τιμόνι την ευθεία του; γιατί σε μένα αυτό έχει συμβεί μετά από χτυπηματάκι - για να πάει ευθεία, πρέπει να είναι ελαφρώς (ούτε 2 μοίρες δλδ) γερμένο αριστερά!! τι θα πει αυτό;
Φιλε antonio το ιδιο πραγμα ειχα παθει και εγω υστερα απο μια ''φιλικη'' επαφη που ειχα με ενα πεζοδρομιο.Το τι ευθυγραμμισεις ειχα κανει δεν λεγεται αποτελεσμα το αμαξι και να τραβαει αλλα και το τιμονι να γερνει ελαφρως.Τελικα το προβλημα λυθηκε με δυο επισκεψεις η μια σε ευθυγραμμισα οπου μου ειχε φερει το αυτοκινητο στην απολυτη ευθεια χωρις ομως να εξαλειψει το φαινομενο του τιμονιου και με αλλη μια σε αλλον μαστορα οταν εκανα αλλαγη αμορτισερ οπου του εξηγησα το προβλημα και κατα την ευθυγραμμιση εκτος απο τους τροχους πειραξε μια βιδα κατω απο την κρεμαγιερα και μου το εφερε αλφαδι μιλαμε.Ολα αυτα φυσικα στα λεω προκειμενου να σου δειξω οτι η σωστη ευθυγραμμιση εξαρταται απο πολλους παραγοντες τελικα και φυσικα πανω απ'ολα απο εναν καλο μαστορα,ισως λοιπον η ρυμθιση της κρεμαγιερας να ειναι μια λυση για το τιμονι...αυτα απο εμενα αν και ξεφυγαμε λιγακι Off Topic.
Απάντηση με παράθεση