Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-01-07, 18:07
fanatikoske30 Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
fanatikoske30 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από georgios_xynos Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν μπορει να ξερει ο σιαβε αν εχεις ή οχι πινακιδες. και να τις κατεθεσεςι, τις ξαναπαιρνεις, και δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν. αν κοστιζει κατι αυτο ρωτα τον σαββα που το εχει κανει. ποσο κοστιζουν οι ιστορικεςπινακιδες? 150 ευρω για παντα μου ειπαν. αν αλλαξει ομως ιδιοκτητη μπορουν να τις ζητησουν πισω.
περισσοτερα απο τον ψυχολογο της παρεας.
πολλοί περιορισμοί για όχι πολλά πλεονεκτήματα μου φαίνεται. πρώτα απ'ολα φταίει και το ελληνικό δημόσιο. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα τέλη πρέπει να είναι ετήσια και όχι μηνιαία. αν πάρεις αμάξι καινούριο στις 30 δεκέμβρη πληρώνεις τέλη και για τις άλλες 364 μέρες χωρίς να το'χεις χρησιμοποιήσει. είτε δηλώσεις το αμάξι σε ακινησία για μια ώρα ή για ένα χρόνο θα σου στοιχίσει το ίδιο. υπάρχουν ειδικές ασφάλειες περιορισμένων χιλιομέτρων ανα έτος στην ελλάδα; γιατι να πληρώσει κάποιος την ίδια ασφάλεια αν χρησιμοποιεί το αμάξι του μια φορά την εβδομάδα με κάποιον που το χρησιμοποιεί πιο συχνά; νομίζω το δημόσιο θα έπρεπε να κάνει κάποιες διευκολύνσεις πρώτα με την υποστήριξη λεσχών και ομοσπονδιών. τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στην ευρώπη.
Απάντηση με παράθεση