Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanatikoske30
Για φωτίστε με και εμένα που δεν ξέρω. Τα πλεονεκτήματα των ιστορικών πινακίδων ποιά είναι; Απ'οσο ξέρω δεν πληρώνεις τέλη. Θές ασφάλεια, μπορείς να το κυκλοφορείς κανονικά όπως με άδεια του Υπουργείου; Ξαναβγάζει άδεια αργότερα αν αλλάξεις γνώμη; Δημήτρης
|
Να σου πω καποια παραγματα γιατι το θεμα το εχω ψαξει αρκετα και είμαι και μέλος. Για να παρεις πινακιδα πρεπει να καταθεσεις τις πινακιδες σου στην Εφορεια. Μετα πας με το χαρτι της εφορειας και κανεις αιτηση στο σχετικο σωματειο. Πρωτα απο ολα να για να γινεις μελος πληρωνεις τη σχετικη συνδρομη. Το αυτοκινητο περναει τεχνικο ελεγγο οπου θα πρεπει να εχει τη μηχανη του και οχι αλλη και να μην εχει γενικα μετατροπες. Να ειναι οσο γινεται πιο αθυεντικο. Αν ολα πανε καλα σου δινουν τισ πινακιδες. Τωρα οσο αναφορα την χρηση της πινακιδας: την πινακιδα σου την δινουν για τις εκδηλωσεις του σωματειου και για περιορισμενα χιλιομετρα συντηρησης καθε μηνα. Υπαρχουν περιστατικα ατομων τα οποια ειχαν πινακιδα πηγαν με το αμαξι για μπανιο ή για ψωνια τρακαραν και μετα είχαν προβλημα καλυψης απο την ασφαλιστικη διοτι δεν εκαναν καλη χρηση της πινακιδας. Επισης απο τη στιγμη που παιρνεις την πιανκιδα εισαι υποχρεωμενος να συμμετεχεις σε δυο το λιγοτερο εκδηλωσεις του σωματειου σου (πληρωνοντας και παλι καποια συμμετοχη) αν δεν το κανεις αυτο το σωματειο εχει δικαιοωμα να σου κανει ανακληση της πινακιδας.
Γενικα η ιστορια αυτη ειναι καλη αν εχεις ενα παλιο αμαξι σε πολυ κατασταση το οποιο δεν το εχεις για καθημερινη χρηση. Αν εχεις το ΚΕ30 για να πας καμια βολτα για καφε ενα Σαββατο αξιζει. Αν το εχεις για καθημερινη χρηση ακομη και να παρεις πινακιδα ισως εχεις προβληματα. αν σε ενδιαφερει στειλε μου ε-μαιλ ή pm για πληροφοριες και επαφες στην Αθήνα γιατι είμαι γραμμένος σε σωματειο.