Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-01-07, 21:10
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι ρε Γιάννη τι δεν καταλαβαίνεις ? το ότι το θέλουν 10 μέρες πριν είναι γιατί τα δικά μας servis γίνονται υπερωριακά δηλαδή αν δεν πάμε εμείς ο μηχανικός θα τελειώσει την δουλειά του και θα πάει σπίτι του αν όμως έχουμε εμείς ραντεβού θα κάτσει παραπάνω μόνο και μόνο για εμάς. Στο email γράφεις το ότι είσαι μέλος του corolla club τι ακριβώς θέλεις να κάνεις (π.χ. το σέρβις των 60000χλμ), τι άλλες παρατηρήσεις έχεις (π.χ. έλεγχος μπροστινών φρένων λόγο τσιρίγματος κατά το φρενάρισμα), το πότε μπορείς να το πάς (απογευματινές ώρες) και στο τέλος μην ξεχάσεις να γράψεις κοινοποίηση στον κ. Στράτζαλη Παναγιώτη. Αυτά.
Ωπα Μιχαλη τωρα με προβληματισες!!Γιατι καθεται δηλ για εμας?Δεν πληρωνετε?Δηλ να μην το πηγαινω απογευματα γιατι δεν θα μου το προσεχουν οπως πρεπει!!Αν ο φιλος μηχανικος βιαζεται να παει σπιτακι του ,στην γυναικουλα του η γκομενα η στον γκομενο του εγω θα την πληρωσω την ζημια?Αν ειναι να παμε εκει και να μας το κανουν το σερβις πιο γρηγορα απο το check engine που αναβει το λαμπακι οταν το παιρνουμε μπροστα να την χ@σω την εκπτωση!!!ΑΑΑ και αν θυμαμαι καλα προ εκπτωσης οταν ειχα παει το δικο μου για σερβις,το ειχα παει απογευμα και ελεγε οτι δουλευουν μεχρι και τις 9 το βραδυ!!Αρα δεν το κανουν μονο για εμας και καλα χαρη σας κανουμε που θα ερχεστε απογευμα ετσι δεν ειναι??

Αυτα ειχα να πω και μαλλον θα κλεισω ραντεβου με τον πατροπαραδοτο τροπο για να μην τπαρουμε τον χρονο του μηχανικου που θα μας κανει το σερβις ε?Η εκπτωση ειναι αρκετα καλη αλλα αν ειναι να μας πουν οτι σας κανουμε και χαρη να την χ@σω οπως ειπα και πιο πριν!

Γνωμη μου παντα και παντα φιλικα χωρις να θελω να θιξω την προσπαθεια που εχετε κανει για την εκπτωση αυτη!