H τρομπα βενζινης του 20v ειναι η ιδια με του απλου 1.6 και ακομα και του 1.3 corolla απο το 96 και μετα.. Το εχουμε συζητησει και σε αλλο τοπικ αυτο..
Εγω παντως ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι σκεφτεστε τοσο πολυπλοκα! Σκεφτειτε απλα, με καθαρο μυαλο, συνεση και προοπτικη.. Η μονη σωστη λυση για να παρεις τα αλογα που θελεις ειναι να αλλαξεις μοτερ.. Ειτε θα βαλεις 2λιτρο και θα καις απειρα, θα πληρωνεις 372€ το χρονο τελη κυκλοφοριας η δε θα το δηλωσεις και θα στο παρει οσονουπω η αστυνομια, ειτε θα βαλεις το 20v και θα εισαι και πιο γρηγορος απο το 2λιτρο(τουλαχιστον ετσι λεγεται δεν εχω δοκιμασει) και ουτε δηλωματα ουτε τιποτα.. Τα "μπασταρδεματα" με διαφορετικα καπακια, τετραπεταλουδα, μπιελοπιστονα και τρεχα γυρευε δε θα δουλεψουν ΠΟΤΕ σωστα και ακομα και αν δουλευαν δε θα απεδιδαν τα αναμενομενα και θα ειναι και λιγοτερο αξιοπιστα.. Ακουσε μας και βαλε αλλο μοτερ αφου θες αλογα, με αυτα που σκεφτεσαι να κανεις χειροτερα θα σου βγει και σε αποδοση και σε αξιοπιστια και στο τελος θα πληρωσεις τοσα οσα να εβαζες 20v και προγραμμα μαζι! Και μη φοβασαι για μηχανικους και ηλεκτρολογους, ερχεσαι μια εβδομαδα Αθηνα και τα φτιαχνεις.. Εχουμε κοσμο που εχουμε μεινει ευχαριστημενοι να σε συστησουμε.. Ειναι πανευκολη η μετατροπη!
|