Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-06, 19:47
Το avatar του χρήστη Slobo
Slobo Offline:
Administrator

Μοντέλο: ZZΕ 111 G6
Περιοχή: Χαϊδάρι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 372
Slobo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το θέμα των αγγελιών μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές. Οι απόψεις πάντα διίστανται παιδία. Και εμένα δεν μου αρέσει η λογική να κάνεις κάποιος έγγραφή στο Forum μόνο και μόνο για να πουλήσει. Το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει και εγώ και τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά έντονο.

Υπάρχει βέβαια και η λογική ότι δεν πειράζει έστω και με αυτόν τον τρόπο να έχουμε νέα μέλη. Το ερώτημα που μπορεί να μπει εδώ είναι ότι τέτοια μέλη τα θέλουμε? Έχουμε έλλειψη δηλαδή από μέλη και θέλουμε και άλλους με όποιον τρόπο είναι δυνατόν αυτό να γίνει ή θέλουμε μέλη τα όποια είναι ενεργά, θέλουν να προσφέρουν και να βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους? Προσωπικά εγώ προτιμώ τα ενεργά μέλη. Τα μέλη που πραγματικά προσφέρουν σε μια τέτοια κοινότητα.

Υπάρχουν πολλές λύσεις που θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε για να λυθεί το πρόβλημα και σύντομα θα λυθεί.

Από την άλλη είναι πρόβλημα? Μην ξεχνάμε ότι οι αγγελίες βοηθάνε και εμάς για να βρούμε πράγματα.

Η προσωπική μου άποψη, όπως είπα και παραπάνω, είναι ότι θέλουμε μέλη ενεργά, που να συμμετέχουν και όταν θελήσουν να μπορούν και να πουλήσουν. Όχι όμως μέλη που το μόνο που θέλουν είναι να πουλήσουν και τίποτε. Με ενοχλεί το γεγονός που αναφέρει ο Άκης οι αγγελίες να είναι ισάριθμες με τα πόστ.

Άκη καλά έκανες και άνοιξες το θέμα και θα ήθελα να δω και τις απόψεις όλων σχετικά με αυτό.

Υ.Γ. Γιώργο το κλείδωμα μέρους του forum μην το βλέπεις αρνητικά.

Απάντηση με παράθεση