Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-06, 13:28
Το avatar του χρήστη SavvasKE35
SavvasKE35 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 360
SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος SavvasKE35 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
αγγελε, επειδη μιλας για μενα, μου επιτρεπεις να αντιπαρελθω σε μερικα σημεια.
Δεν θα μπω σε λογικη του στυλ, γιατι με λες ετσι? κ τετοια γιατι κοιταμε την ουσια τωρα.
Πονηρος δεν ειμαι, να κανω ιστοριες του στιλ βαζω το μπλοκ απο το ενα μοτερ στο αλλο, ελεξτε την αδεια κυκλοφοριας με τα νουμερα κινητηρα και θα δειτε οτι το μπλοκ ειναι το ιδιο.
Απο τον Μιχαλη giannitsa πηρα ενα μπλοκ κομπλε, που ειχε ο φιλος, και απο εκει δανειστηκαμε τον στροφαλο.
επισης τα λεφτα που εχωσα στο μαυρο, ειναι αναμφισβητητα πολλα, οπως και το κανω δυστυχως με το σουπρα.
Επειδη χτυπησε το μοτερ στα χερια σας, δεν σημαινει οτι ηρθε η συντελεια του κοσμου, ευτυχως δεν ειστε βοσκοι, και γνωριζεται απο ζημιες.
Αλλα απο την αλλη , μην κανετε το λαθος κ κανετε πονηρες σκεψεις για μενα, γιατι πιστεψε με, ποτε δεν επραξα ετσι.
Με την ιδια λογικη, οταν ηρθε το σουπρα, ο μηχανικος που τον πληρωσα 600 Ε να το δει, και να δει τα μηχανικα του, ορκιστηκε οτι το 2.8ι μοτερ μου ηταν πιπιλα, αναμεσα σε αλλα 5-6 αυτοκινητα.
Μολις ηρθε , ειχε ενα τικ-τικ, νομιζαμε οτι ηταν ρεγουλα βαλβιδες αλλα τελικα ηταν ιδια ζημια με σας. Μπιελα στον 5 κυλινδρο.
Επειδη την ξερω την δουλεια, απο την στιγμη που ο αλλος δεν το εκανε με δολο, κ απλα ηταν γιδοβοσκος, τι να τον κανω τον μηχανικο αυτο? Να του ζητησω λεφτα? απλα εγινε στα χερια καποιου αλλου κ κατεληξε σε μενα, αλλα δεν τον κατηγορησα ποτε.
εσυ ρε αγγελε με στεναχωρεις που βγαζεις ετσι συμπερασματα, ειλικρινα.

δλδ, εγω αλλαξα στροφαλο απο το μπλε στο μαυρο?

παρε ενα τηλ. στο κινητο τον μιχαλη giannitsa username 6944648211 και ρωτησε τον τωρα,εγω δεν τον τηλ. καθολου για να μην λες οτι ετοιμαζω κειμενα, αν πηρα ολο το μπλοκ του, και το οποιο το εχω επισης ετσι.

Το μπλοκ του μαυρου, ειναι το δικο του, με ρεκτιφιε 0,80 πιστονια ειναι επισης του μαυρου. κ απο κει κ μετα στροφαλος, μπιελες , θρος, ειναι απο το μπλοκ στα γιαννιτσα.

δλδ κ το μαυρο τωρα εχει κανα προβλημα το μοτερ του? κριμα ειναι να με αδικειτε ρε παιδια, ενταξει πληρωσατε 6000 μετρητα, το εκτιμω, και ειπα οτι πραματα εχω ειναι δικα σας, εξτρα ενα κεφαλαρι, και ενα μπλοκ, δλδ τι αλλο?

οτι ζημια βγει εγω θα φταιω?

ειλικρινα στο σουπρα εχω πληρωσει πολλαπλασια, αλλα εν γνωσει μου.

εξ αλλου 2 αδειες SR, και 1 ανταλλακτικα κομπλε, και 2 μοτερ 4AGE ,1 κεφαλ, 1 μπλοκ εξτρα, και πορτες, και φαναρια, δεν τα πηρα τζαμπα, τα πληρωσα.

Την γκαυλα μας κανουμε, οποτε δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να εχω κανει μπινια σε ανθρωπο με το ιδιο χομπυ.

Σταθηκατε ατυχοι ναι, οσο αναφορα το μοτερ, αλλα δλδ το μπλε σαν λαμαρινα, βαφη μονο εκανε τοσα..

αν το πιστευεις ακομα, λυπαμαι φιλε.