Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-12-06, 17:25
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 519
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μετα την τοποθετηση των TORCO το μοτερ παει καλυτερα και σημερα πηγαινοντας στην Ριστωνα(οπου βρεθηκαμε με τον ALIMONO με την κουκλα ΑΕ86.Καλα ρε συ δεν κρυωνεις με τιποτα)γυριζα τσοντα συνεχεια με τιτλο "σκυψε ευλογημενη".Ο γκουζγκουνης φυσικα εγω και η ευλογημενη:
1 HONDA COYPE, ξυλο απο τα 160 και μετα και στις τελικες αιωνες πισω(εβλεπα παντου και παντα 215, με τασεις για 220)
1 RENAULT MEGANE 1.6 115PS ΟΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ,ο τυπος δεν το χωνεβε με τιποτα
1 ενας ΜΑΓΚΑΣ μαλλιας με MAZDA MX-5 οπου κονταψα να τον περασω απο πανω και απο το ζορι του παταει φρενο, ετσι για σπασιμο,με κοντα 190, επειδη του κολλαγα απο πισω.
Τελος παντων να μην τα γραψω ολα, το καλυτερο ηταν με ενα corolla g6 1.6 vvt-i, οσες φορες ανοιγαμε ανοιγα με ευκολια την διαφορα και μου επαιρνε τα κενα.
Το αυτοκινητο ειναι απο Καρδιτσα, το ξερω και ειναι απολυτως μαμα.Συμφωνα με αυτα το δικο μου το υπολογιζω περιπου 130+αλογατα, η αν δεν ειναι τοσα στο δρομο δικαιολογει πολυ περισσοτερα και αυτο εχει σημασια.Αυτο το στηριζω στα ανοιγματα με το corolla και ειδικα σε ενα με δευτερες απο 30(καναμε προσπεραση τρακτερ)οπου με τα κενα αυτος και εγω ανοιγα.Εαν λαβουμε σαν δεδομενω οτι η corolla βγαζει 110αλογα(που ειναι παραπανω) και εγω ειμαι 160 κιλα βαρυτερος+την αεροδυναμικη αντισταση καπου εκει ειμαι.