Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mythos";p="
Φίλε Roy-D
κατά την δική μου άποψη ειπάρχουν 2 ειδών tuning...
Αυτά τα οποία γίνονται καθαρά για κόντρες και δεν σε ενδιαφέρει
πολύ το πόσο αξιόπιστο θα είναι το αυτοκίνητο, αρκεί να αντέξει σε μια κόντρα
και την επόμενη πάει και για ένα check στο συνεργείο.
και...
Αυτά τα οποία είναι καθημερινής χρήσης οχήματα που κάνεις τις βόλτες σου πας τα ταξίδια σου αλλά έχεις το παραπάνω γκάζι,κράτημα,φρένο που θες όταν το θες και είναι και πιο αξιόπιστα γενικότερα.
Η corolla Ts ας πούμε...
Μπορείς να την tunαρεις να βγάζει και 300 άλογα χωρίς nitro.θα είναι αξιόπιστη όμως ως το επόμενο service της? Πολύ πιθανόν όχι.Σίγουρα όμως δίπλα της δεν θα στέκονται και πολλά οχήματα σε ένδεχόμενο άνοιγμα φιλικό και μη...
Τι πραγματικά θέλυμε από μια corolla ts,ενα sport hatchback?
Να είναι δολοφόνος στους δρόμους και να είναι μια 2 μέσα 1 έξω?(συνεργείο εννοώ) ή να είναι ένα φιλικό αξιόπιστο γρήγορο overall hatchback?
Το tuning Της Greddy που έχω δει σε άλλο topic είναι κάτι πολύ φιλικό
και αξιόλογο χωρίς υπερβολές κατα την γνώμη μου.
Από εκεί και πέρα αν θες κάτι παραπάνω και πιο αξιόπιστο νομίζω πως είναι
κρίμα να ταλαιπωρίσεις το αυτοκίνητο.
Κάθε όχημα έχει τα όρια του που πρέπει να ξέρουμε και να σεβόμαστε.
όσον αφορά την M3 ας μην τρελενόμαστε...Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος
ανεξάρτητα σχολής (Ιαπωνικής,Γαλλικής κτλ κτλ) που να μην δείχνει σεβασμό
σε ένα από τα καλύτερα sport οχήματα παραγωγής.
Αυτά τα ολίγα και sorry για το off topic
|
φιλε μου συμφωνω απολυταμ,αζι σου κι εγω αν και δεν εχω τς αυτο θελω να κανω στο δικο μου αμαξι γιατι δεν θελω τα συνεργεια...αλλιως θα μαευα τα λεφτα θα πεταγα και μια τουρμπινα και αντε!!!! απλα σου ειπα οτι δεν ενδιαφερει η αξιοπιστια στην συγκεκριμενη κουβεντα που εχουμε με το παλικαρι με το νιτρο (αν και πιστευω πως το εχει ενισχυσει καταλληλα το μοτερ να μην εχει ιδιαιτερο προβλημα!!!) εγω παντως ειμαι μαζι σου στο να μην εχω και τα τρελα αλογα εφοσον κανω tuning αλλα οσα παρω να ειναι αξιοπιστα!!!