Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-11-06, 21:48
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 594
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
mechanicaf δεν εχω κανεναν λογω να διαφωνισω μαζι σου και πιστευω αυτη ακριβως την εξηγηση που μας εδωσες εσυ θα μας την εδινε και η shell και ολες οι εταιριες...απλα για δες το ετσι...... ας δεχτουμε αυτο που μου λεει ο φιλος μου που δουλευει στα βυτια για λιγο...

ιδια βενζινη + τα προσθετα καθε εταιριας... τα κερδη της καθε εταιριας αν γινεται αυτο δεν θα ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το να καθεται και εισαγει την καθε τυπου βενζινης απο εξωτερικο ?

τωρα θα μου πεις...και γιατι τοτε η shell ειναι ποιο ακριβη απο την aegean π.χ? και σου λεω εσυ οταν πουλας ενα προιον και εχεις 10 υπαλληλους και εγω πουλαω το ιδιο και εχω 2 εμενα δεν με παιρνει να το πουλαω και ποιο φθηνα? οπως ακριβως γινεται με τα μαγαζια στο κωλονακι με τα υπερογκα ενοικια!

κοιτα κι εγω πριν μου μηλισει εβαζα bp,shell 100αρες! αλλα αν κατσεις και καλοσκεφτεις το τι συμφεροντα τρις ευρο(και ισως λεω λιγα)παιζονται δεν το βλεπω απιθανο να γινεται κατι τετοιο! εδω μας ταιζαν αλευρι που ειχε ληξει 2 χρονια στην βενζινη θα κολησουν ?????

Αυτο που δεχομαι ειναι πως ισως ριχνουν καποια προσθετα που αναπτυσει η εκαστοτε εταιρια!