Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Corolla TS vs NISSAN 200SX turbo
Παλιά 20-11-06, 14:32
Nikos Peltekis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Thessaloniki
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 240
Nikos Peltekis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Corolla TS vs NISSAN 200SX turbo

Αν δεν μας πεί ο bouklis τι φοράει στο αμάξι του όλα είναι εικάσίες.Όσο για το δικό μου το αυτοκίνητο λόγω κάποιων σχόλιων φοραεί ότι και AKIS1 εκτος από τους εκκεντροφόρους, όσον αφορά τη μηχανή.Επίσης δεν είναι κατόρθωμα το γεγονός ότι περασες ενα S-2000 με εξατμιση και φίλτρο.Έχω παραβρεθεί σε φιλικο CELICA ΜΕ FULL BODY KIT(+50KG), 18αρες αλλά και ΝΙΤΡΟ 50αρι μόνο(ξεφουσκωτο) που άνοιξε από σταση με ντόπιο 2000 με φιλτροχοανη Blitz και εξατμιση και πήγαιναν κοπια μέχρι τα 180.Μετα πήγαμε τι γεμίσαμε τη μπουκάλα τα ξαναδώσανε και ήταν άπειρα μπροστά.Αυτό το αναφέρω για να καταλάβει ο bouklis ότι 240 νιτράτα άλογα είναι πολύ καλυτερα από 240 ατμοσφαιρικά.Επίσης δεν θα μας έκανε εντύπωση αν η ιστορία του boukli περιοριζόταν στην κόντρα με το S2000.Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι με τη βελτίωση ασχολουμαι από το 1995 και το νίτρο το είδα πρώτη φορά σε αυτοκίνητο γνωστού αθηναίου κοντράκια το 1997 όταν ανέβηκε να κοντράρει ντόπιο αυτοκίνητο πολυ πριν το 90% αυτού του site μάθει τι είναι ΝΟΣ απο το FΑST&FURIUS, αυτό σημαίνει ότι έχω κάποια εμπειρία όσον αφορά τη βελτίωση και τις κόντρες.Επίσης λόγω μέτρια δυνατων αυτοκινήτων που έχουν περάσει από τα χέρια μου(Punto GT 180ps φτιαγμένο από τον κο Μάγο με πρόγραμμα της GENESIS)1998 & AUDI QUATTRO με 250ps to 2003 νομίζω ότι γνωρίζω τι σημαίνουν τα εκαστοτε άλογα για αυτό και αδυνατό να πιστέψω ότι το συγκεκριμένο Corolla έμπαινε στη M3.Ένας φίλος αναφέρει παραπάνω ότι είναι θέμα οδηγού,εγώ θα τον διορθώσω και θα του πω ότι θέμα οδηγού είναι απο εκκίνηση και όχι απο τα 60 και άνω που είναι θέμα δύναμης.Επίσης αν η κόντρα τελέστηκε από εκκίνηση τότε σίγουρα το Corollaki θα έβλεπε με ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ κυάλι το M3 ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΚΚΙΝΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ όταν το Corolla βολοδέρνει με την πρόσφυση εώς και την τρίτη.Και για να φτάσεις ένα αυτοκίνητο με 343ps και 3.2cc θα πρέπει στην καλύτερη περίπτωσει το δικό σου να βγάζει 50hp παραπάνω.Αν μετά τα παραπάνω πιστευτε ακόμα σε νεραιδες και μάγισσες τότε είστε σίγουρα σε λάθος site.