Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Τουλαχιστον ηταν toyota.Γιατι ευκολος αντιπαλος ειναι τα yaris, τα καινουργια δεν με ικανοποιουν.Τελικα η toyota καθε καινουργιο κα ποιο αργο.
|
Ευκολος αντιπαλος???Οχι ρε Ηρακλη τι λες τωρα,ειναι παναλαφρο κ μολις στηθει δεν πιανεται,λογω βαρους φυσικα....για στησε Yaris 1300 με corolla 1300 κ τα δυο μαμα κ ελα να μου πεις....
|
φιλε μου θα σε στεναχωρισω αλλα με 3 που τα χω παει μενουν πισω απο τα 40 κ μετα χλμ...ασε το 11.7 που δινει για το yaris κ 12.5 για corolla....καθως 12.5 δινουν gia accent xsara almera astra baleno το τελυετεο 0-80 με 4 ατομα εγω μονος αυτος εφαγε μιση καροτσα...οποτε ασε τους αριθμους στα περιοδικα κ δεν γινετε να ναι ολοι αναπηροι κ γω ο γρηγορος....κ τεσπα μονο το αλμερα ειναι διπλα στο κορολλακι.δεν θελω να ανοιξω καποιο μετωπο πανω σε αυτα....οποιος εχει κατι διαφορετικο που να λεει μενει πισω ας ερθει π.μ. να το δουμε απο κοντα.
ακομη το 0-100 12.5 το δινει με τα μαμα 165-70-14 που φοραει...οποτε εχουμε πολυ σπινιαρισμα στην πρωτη....τωρα πλεον ολα τα κορολα φοραν 185-60-14....πως κανει καλυτερο 0-100? με 165-70 η 185-60?