Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf";p="
Καλα ενταξει τωρα βγαλαμε ακρη.Τι σχεση εχει το νιτρο με ατμοσφαιρικη,τουρμπατη ή καραμαμα TS;;;Εγραψε πουθενα κανενας σας πριν πειτε για κοντρες οτι φορατε μπουκαλακι;;Ενα ενα τα βγαζετε;Σε λιγο θα μας πειτε (α,ξεχασα φοραω και εναν J-79 με 2950 lbs ωση,λετε να παιζει ρολο;  .Γιατι μονο ετσι περνας M3.Τα υπολοιπα βιντεακια και τα συναφη μονο για γαρνιτουρα κανουν.Να σας βγαλω και εγω βιντεακι που περναω 1000 SUZUKI μηχανη.Τι παει να πει αυτο;;Οτι ειμαι γρηγορος;;;Και εστω οτι περνας με νιτρο 100+ αλογων M3 για ποσες φορες;;Γιατι για 1 φορα να την περασεις δεν εχει κανενα νοημα και μην το λες καθολου!!Το θεμα ειναι να εισαι πιο γρηγορος συνεχεια και αξιοπιστα.Νομιζεις οτι με νιτρο εισαι αξιοπιστος;;;Εκτος αν δεν σε ενδιαφερει τιποτα απο τα παραπανω αλλα μοναχα να βρεθεις εστω και 1 φορα μπροστα.Αλλα τι ταλαιπωρεισαι ετσι φιλε μου;;Δεν λες να το κανονισουμε να φερουμε και καμμια καμερα να δωσουμε και κανα 50 ευρω σε Μ3 να το βιντεοσκοπησεις και να ειμαστε ολοι χαρουμενοι και να ξερουμε τι λεμε;;
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p="
Φιλε εχουμε kai μπλοκε και αναρτησεις αλλα εγω προτιμο να στριβω με την μηχανη μου και οχι τοσο με το αυτοκινητο.
|
Και στρίβεις νιτραρισμένος; Μάλλον έχεις πολλά χέρια...
|
H μηχανη εχει 2 ροδες ξερεις.Παιδια παρακαλω να μην το παιδευουμε αλλο το θεμα ειναι το μοναδικο φορουμ που γινετε αυτο το πραγμα.Φιλε mechanicaf μπραβο που ονειρευεσαι να περασεις μηχανη αλλα προς το παρων ακολουθας εστω μια Μ3 για ενα ανοιγμα εστω?Οσο για αξιοπιστια το εχω ξαναπει και στο παρελθον και δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι.Αρχισες παλι ρε φιλε powerCTS δεν εχω χερια μονο εσεις εχετε.Απλα δεν σας ξερω δεν με ξερετε και μιλατε με πολυ σιγουρια.Αλλα οταν τα λες μεσω ποστ κανει ο καθενας το μαγκα και στο φαναρι βαζει δυνατα τη μουσικη η κανει οτι μιλαει στο κινητο ε mechanicaf τι λες?Kαι μετα στο φορουμ το παιζει πονηρος δωσε 50 και γραψε βιντεο τι εχεις σπουδασει λογικη ρε φιλε?Eτσι κανεις εσυ μαλον ε?Ξερεις τι λεει ο λαος πρωτοκλ@στης προτομυριστης.