Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-11-06, 22:51
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΤΕΛΙΟΣ";p="60464
[...] Φιλαράκια Αντρέα και Τόλη μετά λύπης μου σας λέω πως είναι όνειρο Θερινής Νυκτός η Δημ. Αστ/μία! [...]
Στέλιο φίλε μου, τα ξέρω και εγώ αυτά... Πριν από εσένα το πάλεψα και εγώ για την Δημ. Αστυνομία με τα πτυχία του Παν/μίου μου, με τις ξένες γλώσσες μου, με την θητεία του δοκίμου κ.λ.π. αλλά ΤΖΙΦΟΣ...

Ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολα είναι να πάρεις 1.000 ευρώ στον ιδιωτικό τομέα... Και επίσης εμείς που κατοικούμε στην Πάτρα το ξέρουμε πολύ καλύτερα, έτσι Στέλιο; Κατά την άποψή μου φίλε μου, κράτα τα παρακάτω:
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από El Corollinio";p="60544
[...] Καθε δουλεια εχει συν και πλην,τα ζυγιζεις και αν σου κανει πας.Ο καθενας ξερει τα κινητρα και τις συνθηκες που ισχυουν για αυτον.
Τα 1000 γιουρο μια χαρα ειναι 1ος μισθος [...]
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από El Corollinio";p="60544
[...] Αν καταγεις τελικα,απλα θυμησου να αφηνεις τα του στρατου στην πυλη φευγωντας καθε μεσημερι...μην ανησυχεις,εκει θα τα βρεις το πρωι...
Ελπίζω να πάνε όλα καλά φιλαράκι...