Πολλοι το μετανοιωνουν ακομα και αξιωματικοι. Ακομα και αξιωματικοι που μολις βγηκαν απο την σχολη μετρουν τα χρονια για να παραιτηθουν(ασχετα αν λιγοι τελικα το κανουν). Απο Ταγματαρχης και πανω ηρεμουν καπως τα πραγματα. Οπως και να χει για να περασεις καλα πρεπει να εισαι και λιγο στρατοκα...λος. Αν δεν εχεις το ''γονιδιο'' τοτε τα πραγματα θα ειναι δυσκολα.
Και γω πηγα δοκιμος και που στο καστελοριζο. Μετα στο κεντρο νεοσυλλεκτων στην κορινθο. Και στο ενα μερος και στο αλλο περασα υπεροχα. Αν μου μου δινοταν η ευκαιρια να μεινω μονομος με τον βαθμο που ειχα θα ελεγα με την μια ναι. Εκτος του οτι δεν γινοταν, δεν θα ηταν παντα ετσι τα πραγματα.
Οσον αφορα για τους δημοσιους υπαλληλους και τους στρατιωτικους, δεν εχουν καθολου την ιδια διοικηση. Οι προισταμενοι στο δημοσιο με τους αξιωματικους στο στρατο δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. Οι μεν ειναι ελαστικοι(ουτε καν φαινονται) οι αλλοι σου πρηζουν το συκωτι. Καμια σχεση.
Οσον αφορα την προκηρυξη, λαθος μου. Αναφερομουν με παλαιοτερα δεδομενα που ηταν με αρχικο μισθο 140.000 δρχ.
Κατα με προσπαθησε να βρεις μεσο για να περασεις καλα.
|