Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Θεσμός Των Επ.οπ.
Παλιά 08-11-06, 23:49
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Re: Θεσμός Των Επ.οπ.

Σωστά όλα αυτά Βαγγέλη,τι γίνεται όμως όταν ο βασικός μισθός είναι 580 έξω? Τι γίνεται όταν για να πάρεις 1000 σε στίβουν σα λεμονόκουπα στον ιδιωτικό τομέα? Εγώ που παίρνω 950 στη δουλειά που κάνω πάω το πρωί και δε ξέρω ποτέ, μα ποτέ τι ώρα θα σχολάσω..... yell

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί άνθρωποι ΤΕ η ακόμα και ΠΕ μιας και δε βρίσκουν δουλειά σ'αυτό που σπούδασαν κάνουν αιτήσεις για θέσεις ΔΕ η ακόμα και για ΥΕ μ'αποτέλεσμα να ''τρώνε'' λάθος θέσεις? Και πολλοί νέοι που ανήκουν στη κατηγορία ΔΕ μένουν άνεργοι μ'αποτέλεσμα να καταφεύγουν σε λύσεις ανάγκης όπως ο Στρατός κτλ,κτλ!

Αναμισβήτητα όλα αυτά που αναφέρεις έχουν τη λογική τους και ''εκεί που σταματά η λογική, ξεκινα ο στρατός'' λέγαν όλοι απο παλιά αλλά σίγουρα πιστεύω όλοι εκείνοι που φεύγουν η παραιτούνται απο το στρατό ή δεν είχαν ιδέα τι πάει να πει στρατός ή δεν είχαν δει ποτέ πόσο δύκολο είναι να βγούν αυτά τα 1000 στον ιδιωτικό τομέα....

Παρεπιπτόντως ο ΕΠ.ΟΠ. μετά την 7ετία μονομοποιείται ύστερα απο αίτησή του αναφέρει η παρούσα προκήρυξη.

Corollaclub
Πάτρα
Απάντηση με παράθεση