Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Peltekis";p="
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p="
Φιλε το δικο μου στο corolla μου το ειχε ρυθμισει ο Ανδριανακης αλλα το αποτελεσμα ηταν να βγαλει 5 αλογα παραπανω οποτε μετα κανονησα και μου το ρυθμισε ο Μοττης και η διαφορα ηταν χαοτικη.Μιλαμε ο ανθρωπος κανει παπαδες.Το base map της APEXi δουλευει με πολυ πλουσιο μιγμα οταν ανοιγεις δεν σου φενεται οτι κατι κραταει το αμαξι?
|
Αν είναι πλούσιο?Αν ήταν  θα ήμουν ο Σκρουτζ.Έχεις απόλυτο δίκιο πάντως αν το ανοίξεις με μισό γκάζι πάει καλύτερα. Εδώ αν δεν δώσω γκάζι στην εκκίνηση σβήνει και δεν παίρνει μπρός μποκώνει.Εγώ θα το πάω για πρόγραμμα στον speed service Θεσ/νικη ΤΟΥΟΤΑΣ που τρέχει στα dragster me starlet και ξέρει να χειρίζεται μόνο PFC.Πάντως έχω και πάρα πολύ καλό προγραμμα έτοιμο από Ελληνοκαναδό βελτιωτή απλώς το πρόβλημα είναι πως θα το περάσω.
|
Προσεξε να δεις τι επαθα εγω.Παιρνω το PFC το βαζω στο corollaκι μου και το παω στον Μαλιωρα για ρυθμισμα 185 τροχο εβγαλε με φιλτρο και τελικο και τραβαγα τα μαλια μου οταν το ρυθμισε ο γιαννης στο δυναμομετρο του POWER εβγαλε 199,9 τροχο με το lift στις 6200 και οχι στις 5800 που εχει το PFC απο το εργοστασιο αλλα εκανε τοσο καλη δουλεια που το αμαξι μεχρι τις 8500(8800 κοφτη) ανεβαζε παρα πολυ γρηγορα καμια σχεση με το μαμα.Η συμβουλη μου ειναι αν θελεις καλυτερα να στο ρυθμισει καποιος που να ξερει καλα απο PFC και να μην πειραματιστουν στο αμαξι σου.Εμεις εχουμε 3 αμαξια με προγραμμα απο τον μοττη και ειμαστε καταευχαριστημενοι.
|
Ακη μου τώρα τι να σου πω για τον συγκεκριμένο βελτιωτή έχω δει δουλειές και είναι καλές(τετρακινητο starlet turbo,το γνωστό μπλέ EVO 8 515PS ΣΤΟ Faster.....).Κοίτα με ,τα πράγματα που έχω επάνω(Injen Cai,TRD Flywheel,Hondata flange,DC HEADER,SUN AUTO Γειώσεις & Σταθεροποιητή Τάσης,TRD Thermostat,Greddy Exhaust 60mm) δεν το έχω μετρήσει.Θα πάω αυτήν την εβδομάδα σε ένα δυναμόμετρο που δεν θα το ξέρει αυτός θα δυναμομετρήσω πριν και μετά και βλέπουμε.Βασικά είναι ο μοναδικός που δουλευει εδώ τον Apexi γιατί τον έχει στο drag car του.