Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="58453
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Μακάρι να μπορούσα να τον κλείνω τελείως και να μπορώ να τον ανοίγω από μακριά όποτε θέλω! Όντως Ηρακλή είμαι συνδεδεμένος με router 24ωρες το 24άωρο αλλά όταν κλείνω τον υπολογιστή, κλείνει και το φωτάκι με το σήμα του USB πάνω στο router που σημαίνει ότι κλείνει το router αλλά το φωτάκι με το σήμα "@" παραμένει ανοιχτό που σημαίνει όπως λες ότι η γραμμή του ιντερνετ παραμένει ανοιχτη! Αυτό που θέλω να κάνω είναι να διατηρώ ανοιχτή τη γραμμή όταν μπαίνει σε stand-by ο υπολογιστής (ή όταν τον κλείνω) ώστε να μπορώ να τον κάνω wake από τον υπολογιστή του σπιτιού. (έστω μέσω Wake on Lan που λεει και ο Άκης).
Το BIOS δεν βοηθαει και πολύ δυστυχώς... Δεν βλέπω και πολλές επιλογές στη μητρική...
Το wake on lan είναι προγραμματάκι ή επιλογή στο BIOS της μητρικής? (αλλά πρέπει να έχεις μητρική που το υποστηρίζει)
|
Μα το router το συνδεεις με ethernet οχι usb και τα modem router δουλευουν αυτονομα απο τον υπολογιστη και περνουν ρευμα απο την μπριζα.Αρα μεχρι την θυρα ethernet του υπολογιστη εχεις παντα internet και ας ειναι κλειστος.