Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από thanos0300";p="
Φιλοι TOYOTAκιδες γεια σας και απο μενα. Οπως θα ξερετε δουλευω στο περιοδικο μοτοσυκλετας 0300.(προς Θεου δεν κανω διαφημιση..) Αυτο που βλεπω εγω εδω μεσα,( μιας και το ποστο μου ειναι το γραφιστικο μερος του περιοδικου) ειναι οτι ολα κινουνται συμφωνα με τη διαφημιση. απλα και μονο αυτο νομιζω τα λεει ολα... προφανως αυτος ο συντακτης- ο θεος να τον κανει- εχει παρει γραμμη πλευσης να υπερασπιστει τον Γερμανο, λογω διαφημισης...Επισης καλο ειναι ρε παιδια να εμπιστευομαστε περισσοτερο "εγκυρα" και "μεγαλα" περιοδικα γιατι ειναι πιο δυσκολο να επηρεαστουν απο τη διαφημιση (οι εταιριες τα εχουν αναγκη και οχι τα περιοδικα αυτες...) αντιθετα με μικροτερα σε πωλησεις περιοδικα...(οπου συμβαινει το αντιθετο). Αυτα απο την δικη μου πλευρα..
|
Θανο και οι 4ΤΡΟΧΟΙ,που τους διαβαζω χρονια,τον τελευταιο καιρο γυρισανε την πλατη στους ιαπωνες και πολυ φιλογερμανικοι μου γινανε.Αυτο γιατι η ιταλικη αυτοκινητοβιομηχανια σχεδον δεν υπαρχει, που παλια πινανε νερο στο ονομα τους. Για τραβα λιγο το αυτι του Καββαθα