Re: Golf Gt...
Συμφωνω με τον φιλο slobo οπως και με εσενα τρελοξυδε.Και εγω πονηρευτικα οταν ειδα την διαφημιση παρα πολυ.Αφηστε ομως να δουμε αν θα φτασει καποιο gt τα 100000 και 150000 χλμ.που φτανουνε τα toyota.Δεν μιλαω για περιπτωσεις οπως το παλιο μου κορολα που εφτασε απο 68000 σε 498000 σε 23 μηνες μεσα επειδη πηγαινα καθε μερα στο τει στην χαλκιδα,ειχε παει σε 2 ακροπολις μεσα στις ειδικες σαν αμαξι κριτη και το μονο που αλλαξα ηταν φιλτρα την 1η φορα,αμορτισερ μετα το 2ο ακροπολις και λαδια μονος μου καθε 5000 χλμ( και μου εκαιγε και 1 λιτρο λαδι περιπου καθε 2500 χλμ) και τιποτα αλλο ποτε,ουτε δισκο-πλατο ουτε τιποτα.Και του επινα και το αιμα στην κυριολεξια.
Το ιδιο γινεται και με τη g6 τωρα.
Πριν παρω το g6 υπηρξε ενα διαστημα 4 μηνων που οδηγουσα το 2ο αμαξι του πατερα μου vw pasat 1.6.Σε αυτο το διαστημα εσπασα 2 φορες βαση μηχανης,1 φορα σασμαν και ραγισε μια φορα το καρτερ.Δεν το εσκιζα οπως την corolla.
Στο 4μηνο απανω πηρα ξανα corolla (tin g6) γιατι στο pasat στα 87000 χλμ εκαψα το μοτερ.
Ξερετε τι μου απαντησε ο πατερας μου ''ε ενταξει τι να κανουμε,ειναι ομως vw'' και εγω τον μουτζωνω ακομα.
Ακομα και ολα τα gt να σπασουν, για τους ιδιοκτητες τους θα ειναι ΚΑΛΑ αμαξια.Ξερετε γιατι....το λενε και οι ιδιοι .....''ειναι ομως golf ρε παιδια''.
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|