Θέμα: Golf Gt...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-10-06, 13:54
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="57150
Η λογική σου για το TSi νομίζω πως είναι λάθος. Το GT βγαίνει με foul εξοπλισμό-άλλο προφυλακτήρα-17άρες, ενώ το TSi ξεκινάει από τα 18.500ευρώ.
Βρε Βασίλη... Σου ξαναλέω... Τονίζουν το γεγονός ότι έχουν πετύχει 140 άλογα στα 1400 κυβικά ενώ έχουν ήδη πετύχει τα 170 άλογα στα ίδια κυβικά. Αυτό εμενα δεν μου πάει καλα. Μπορεί να έχω και λάθος... Τι να πώ...
Από την άλλη μη μου λες για διαφορετικό εξοπλισμό γιατί θα μπορούσανε να κρατησουν τα 170 άλογα αλλα να λέγανε πως υπάρχει διαφορετική γκάμα εξοπλισμού (δλδ αν θελεις πέρνεις την εκδοση σπορ που έχει ζαντες ή την priveledge που έχει κλιματισμό κτλπ αλλα ουσιαστικά ο κινητηρας και το αμάξι παραμενει ο ίδιος). Όσο για τον προφυλακτήρα που λες.... επειδή αλλάξανε μια κόκκινη γραμμή στη μάσκα και μια σίτα δεν σημαίνει ότι άλλαξε και το αμάξι... Προσωπική μου άποψη ειναι πως με 2-3 μπουρδίτσες πάνε να πούνε ότι έχουνε βγάλει τελειως καινούριο μοντέλο για να επισκιάσουνε το παλιό που μάλλον βγήκε προβληματικό (ίσως μέχρι να βρούνε λύση στα προβλήματα και να επανερθουνε με καμιά έκδοση δήθεν facelift πάλι με 170 άλογα...).

Τελος, απ'ότι θυμάμαι μια συζητηση που είχαμε κάνει, αυτά τα κάποια προβλήματα που είχες με το κορολλα σου νομίζω είχαν δημιουργηθεί από δική σου οδηγική κατάχρηση. Δεν νομίζω να έκανες απλά 2-3 ανοίγματα με το αμάξι και να σου έσπασε το μοτερ (γιατί αν διαβάσεις πιο πάνω, στα GT για τετοια κατασταση μιλαμε).
Δεν θέλω να το αναφέρω αλλά θυμάμαι μου είχες πει ακριβως πως την έπαθες τη ζημιά και πιστευω πως ήταν λογικό να συμβει κατι τετοιο. Και παρόλαυτα στα αλλαξανε όλα στην εγγύηση, έτσι?
Απάντηση με παράθεση