Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="57142
Ναι αλλά να πω κάτι. Εδώ η εταιρεία vw ετοιμάζεται να ξαναβγάλει στην παραγωγή το γνωστό sirocco, το οποίο θα εφοδιάζεται λέει με τον 1,4 tfsi που θα αποδίδει 210 ίππους. Ρε παιδιά θα το πω ξερά αν και δεν θέλω να βρίζω " ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ"??? Τι να πω...Λέτε να βλέπουν ένα άχρηστο μοτέρ, που θίγει την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία τους, και αυτοί εκεί να επιμένουν να το τοποθετούν και στις επόμενες γενιές? Εντάξει να το πίστευα, να το πίστευα αν διάβαζα ότι ο κινητήρας αυτός καταργείται, ότι δηλαδή δεν θα ξαναπαραχθεί στο μέλλον. Μα εδώ μιλάμε οτι θα βγεί και σε πιο ενισχυμένη έκδοση. I don' t Know...
|
Φιλε μου, η άποψη μου είναι η εξής. Το μοτέρ ειναι μικρό για 170 άλογα + είναι καινούριο, που σημαίνει ότι θα έχει όπως όλες τις παιδικές αρρώστιες.
Επίσης, για το SIROCCO, πόσο θα κοστίζει, σίγουρα περισσότερα από το Golf GTI. Τα υλικά λοιπόν θα έχουν άλλες προδιαγραφές και θα είναι πιο ακριβά! πολύ πιο ακριβά ίσως...
Και στην τελική να πούμε και το άλλο και να γίνούμε κακοί, το μοτέρ αυτό δεν είναι σαν τα απλά τούρμπο, θέλει ιδιαίτερη μεταχείρηση, ειδικά σε αυτά που είναι άστρωτα ακόμα! Εσείς πιστεύεται πως σε όλους αυτούς που έσπασαν τα μοτέρ τους είχαν κάνει σωστό στρώσιμο??? μεσα στο στρώσιμο τους έσπασε και σιγουρα όχι όταν το πήγαιναν με 2000 στροφές, ουτε με 3000 ούτε με 4000....
Δεν φταίει για όλα η VW....βέβαια TOYOTA δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ!!!