Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Παλιά 08-10-06, 15:38
Rl

Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!

Φιλε 2579 1ον εμεις εχουμε γνωριστει απο κοντα, 2 ρε συ αυτο ελειπε να μην ειναι πιο γρηγορο 1 μοτερ 1600 πανω απο 150 αλογα απ ατο δικο μου.Για μαμα ασημι παλι δεν ειμαι κ σιγουρος για το αποτελεσμα..Εκτος αυτου ρε συ τα χαμε πει κ στη συναντηση κ το θυμαμαι οτι μου χες πει μεσα για το 13αρι, αλλα σ ξαναλεω κ οχι μονο εγω οτι προκαλει ασχημα καποιες φορες το στυλ σου..Αφου αυτο εχεις οπως λες σεβαστο αλλα να ξερεις οτι σε καποιους κανει αρνητικη εντυπωση χωρις να υπαρχει λογος νομιζω.Εμενα προσωπικα αν με περναει οποιοσδηποτε μεσα απ το κλαμπ ο οποιος δεν ειναι...μαμακας θα χαρω να δω τι εχει κανει κ να μαθω απ αυτον!Δε με νοιαζει τοσο να περασω εσενα η καποιον αλλο εδω μεσα (με εξεραιση ορισμενους αυθαδεις στο δρομο οπου τακτοποιουνται...) οσο να μαθω καποια πραματα παραπανω κ να ειμαι σε 1 παρεα με κοινη καυλα!Αυτο αλλωστε μετραει οπως λες κ συ.Τεσπα επισης να το πω η να μη το πω τωρα σε εχω δει να χανεις απο ασημι αλλα θα μου πεις 20ν κ αυτο..Λοιπον οταν με το καλο θα δουλευω κομπλε θα ανοιξουμε εμεις οι 2 να δουμε με τι διαφορα θα με περασεις.Μεσα? ΑΑΑΑ!!!!Κ κατι αλλο το s2000 ειναι ατμοσφαιρα!!!Εσυ εχεις στη υπογραφη οτι πιο γρηγορο εως 2000 ετσι δεν ειναι??!!!??Το honda ειναι 1997 κ.εκ. αρα μονος αντιλεγεις στην υπογραφη σου.... question question question
Απάντηση με παράθεση