Θέμα: Ke 30 Forum -2-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Ke 30 Forum -2-
Παλιά 07-10-06, 10:41
Το avatar του χρήστη kp61
kp61 Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 259
kp61 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ke 30 Forum -2-

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
νονέ ξηγιεσαι καλα!το θελω τελικα το δυναμο γιατι τελικα θα το παρω το κοριτσι ε τη γρια εννοω!εντομεταξυ ενω μεχρι σημερα επαιρνε κανονικα μπροσ και απλα ειχε αναμενο το λαμπακι σημερα το ματιασα και δεν επαιρνε.σκοτωσε τη μπαταρια το δυναμο,αλλα μαλλον δεν ιταν και καλη η μπαταρια.τοβαλα μπροσ με καλοδια πηγα συνεργειο να τη μετρισουν και ειναι και η μπαταρια ψιλοψοφια.οπωτε ενα δυναμο και μια μπαταρια και αλλη μια κε-30 θα αρχισει να τσαρκαρει.

στο θεμα τωρα να το αλλαξω μονοσ μου δεν εχω προβλημα αν μου πεισ 5 πραγματα.γενικα και διαθεση υπαρχει και τα χερια μου πιανουν.και θα το γουσταρω αν μπορω να το κανω μονοσ μου,απο το αν μου το αλλαξει αλλοσ.και απο τη στιγμη που μου λεσ οτι δεν ειναι τιποτα δυσκολο θελω πολυ να το δοκιμασω,το θεμα ειναι αμα βρω τα δυσκολα το συνεργειο δεν ειναι κοντα!!!

ποτε υπολογιζεισ ναρθει το πακετο και εγω απο που θα το παραλαβω?ταιριαζει σε μενα?θεσ τιποτα αλλεσ λεπτομερειεσ η καμια φοτο για να βεβαιωθεισ?
χαλαρωσε νασσο!!! και χαλαρωνοντας ανεβα σπιτι και φτιαξε ενα φραπεδακι...
επισης παρε ενα 12γερμανοπολυγωνο και μια καστανια με μικρη προεκταση και 12 καριδακι!
ανοιγεις το καπω και ψαχνεις δια της ατοπου απαγωγης... πως γραφεται γμτ...να βρεις το δυναμο
μετα θα βρεις μια δωδεκαρα βιδα που πιανει το δυναμο και ενα τοξο μεταλικο ου ειναι ο ρυθμιστης του λουριου
αφου λυθη αυτη θα βρεις εναν πυρρο στην αλλη βαση του δυναμο με παξιμαδι κοντρα απο πισω
αφου λυσεις και αυτον βγαζεις την φισα που ειναι στο πλαινο και εχεις το δυναμο ανα χειρας!!!!!