Νικο εσυ με ξερεις ρε συ κ ξερεις οτι ειναι σχεδον στα @@ μου αν κερδισω η αν χασω.Επισης ψαχνω για ασημι ρε συ να υπαρχει λιγη ισοτητα..Τεσπα εμεις οι 2 θα τα παμε κ ειναι το μονο σιγουρο.Να δω με τι διαφορες θα χασω κ οπως πολυ σωστα ειπες να δω κ μετα την αναβαθμιση..Οσοι με εχουν γνωρισει απο κοντα ξερουν οτι δεν ειμαι ουτε αυτος που προκαλει ουτε αυτος που βριζει.Κ εσυ 2579 αν με θυμασαι 1 χαρα μιλησαμε οταν ειχα ερθει στη συναντηση αλλα δ μπορω καθολου δηλωσεις του τυπου περναω τον 1 τον αλλο τον παραλλο κ οταν μου λενε να το αποδειξω.........Εγω ειπα οτι μπορω να το πω στο παιδι ανα πασα στιγμη κ να...λυθει το θεμα.Επισης φιλε stm2001gr αν ακουγες κ εσυ οτι εχω ακουσει απο τους 20ν πραγματικα θα ησουν οχι οπως εγω αλλα χειροτερα.Πραγματικα πιστευω πλεον οτι πολλοι απο αυτους που το βαλαν εχουν κομπλεξ κ δε το λεω ετσι..Προσπαθουν να δειξουν οτι εχουν το καλυτερο μοτερ..Εγω εχω κανει βολτα με 1 πολυ καλο ασημι κ ξερω πως παει ε κ δε μπορω να μου λενε οτι θελουν..Επισης αμα θελεις ανοιγουμε εμεις για την πλακα μας κ μονο!Ετσι για να δουμε..Φιλικα κ χωρις τπτ αλλες μλκιες να δουμε τι διαφορες εχουν τα μοτερακια μας.Μη το παρεις οτι σε προκαλω.Αν βεβαια συμφωνεις
Νικο ρε συ το ΓΑΜΩΠΟΡΤΑΚΙ της wastegate πρεπει να χει προβλημα κ δε μπορω να βρω ακρη ακομα..Σου ειπα οτι με τη φιλτροχοανη εκει που μου πατε δ τραβαει καθολου ε?Σαν το μαμα παει

Καντε κατι..1 απελπισμενος τουρμπατος..