Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308";p="
Να πω και εγώ κάτι που είδα.
Δύο ΕΕ90 hatchback, το ένα με st και το άλλο με gze.
|
φιλε ακη ποιο εννοεις λεγοντασ στ?Το 2λιτρο μηπως?Γιατι αν λες το 20ν κ ειδικα το αλλο με τροχαλιες μου χλωμιαζει πολυυυ η υποθεση..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p="
Rl ανοιγης εσυ με το 1,3 τουρμπο, και αν σε περαση πανω απο 3 καροστες που ειναι αυτες που ριχνει το 20ν σε εσας (1,3Τ) ως τα 150 τοτε σοβαρεβη η κατασταση
ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΗ ΜΑΡΕΣΗ
παντα φιλικα
νικος η φονεας σε οτι κυκλοφορη κατω απο 2000 κιβ ατμοσφαιρα 
|
Φιλε νικο εγω δεν ανοιγω με κανενα!Αμα ελεγα οτι τον περναω η οτιδηποτε ναι αλλα δεν εχω πει κατι τετοιο νομιζω.Επισης δε νομιζω οτι ειναι τοοοοσο ποταπο αυτο το μοτερ για να μην ασχοληθεις καν ν ανοιξεις!!...Εγω στο ειπα αν ανοιξεις κ το περασεις θα σε παραδεχτω μπροστα σε ολους κ θα λεω οτι ειχες ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ αλλα το να λες κατι κ μετα να κανεις αυτο που κανεις εσυ ειναι πολυ λογικο να προκαλει..Ξερεις οτι το 20ν παει καλα αλλα μεχρι 1 σημειο.Μεχρι εκει.Φτανει!Κ σιγουρα δεν ειναι οτι πιο γρηγορο μεχρι 2000 κυβικα ατμοσφαιρα.Κ αυτο αν θες βαζουμε κ στοιχημα με

μπροστα σε αλλους γιατι οταν λεω κατι το υποστηριζω πραγματικα!Τεσπα μπορει να ερθω την παρασκευη κ να εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε κ απο κοντα αλλα αφου εννοεις οσα λες θελω αν συμφωνεις κ συ να κανονισουμε ανοιγμα με το charger ετσι να δουμε τι θα γινει απο περιεργεια.Επισης μην υποτιμας τοσο το 1,3 Τ κατι κανει κ αυτο το κακομοιρο....