Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!
Παλιά 05-10-06, 03:38
Rl

Re: Που Ειναι Ο Αντικοφτης??? Οεο!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Να πω και εγώ κάτι που είδα.
Δύο ΕΕ90 hatchback, το ένα με st και το άλλο με gze.
φιλε ακη ποιο εννοεις λεγοντασ στ?Το 2λιτρο μηπως?Γιατι αν λες το 20ν κ ειδικα το αλλο με τροχαλιες μου χλωμιαζει πολυυυ η υποθεση..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Rl ανοιγης εσυ με το 1,3 τουρμπο, και αν σε περαση πανω απο 3 καροστες που ειναι αυτες που ριχνει το 20ν σε εσας (1,3Τ) ως τα 150 τοτε σοβαρεβη η κατασταση

ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΗ ΜΑΡΕΣΗ
παντα φιλικα
νικος η φονεας σε οτι κυκλοφορη κατω απο 2000 κιβ ατμοσφαιρα
Φιλε νικο εγω δεν ανοιγω με κανενα!Αμα ελεγα οτι τον περναω η οτιδηποτε ναι αλλα δεν εχω πει κατι τετοιο νομιζω.Επισης δε νομιζω οτι ειναι τοοοοσο ποταπο αυτο το μοτερ για να μην ασχοληθεις καν ν ανοιξεις!!...Εγω στο ειπα αν ανοιξεις κ το περασεις θα σε παραδεχτω μπροστα σε ολους κ θα λεω οτι ειχες ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ αλλα το να λες κατι κ μετα να κανεις αυτο που κανεις εσυ ειναι πολυ λογικο να προκαλει..Ξερεις οτι το 20ν παει καλα αλλα μεχρι 1 σημειο.Μεχρι εκει.Φτανει!Κ σιγουρα δεν ειναι οτι πιο γρηγορο μεχρι 2000 κυβικα ατμοσφαιρα.Κ αυτο αν θες βαζουμε κ στοιχημα με μπροστα σε αλλους γιατι οταν λεω κατι το υποστηριζω πραγματικα!Τεσπα μπορει να ερθω την παρασκευη κ να εχουμε την ευκαιρια να τα πουμε κ απο κοντα αλλα αφου εννοεις οσα λες θελω αν συμφωνεις κ συ να κανονισουμε ανοιγμα με το charger ετσι να δουμε τι θα γινει απο περιεργεια.Επισης μην υποτιμας τοσο το 1,3 Τ κατι κανει κ αυτο το κακομοιρο....
Απάντηση με παράθεση