Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-06, 15:57
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 593
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γυρναγα απο Κομοτηνη και πηγαινε αλεξανδρουπολη....χαλαρα με καμμια 140 και βλεπω ενα κορσακι να γεμιζει τουσ καθρεφτες με εναν μπαρμπα μεσα και την γηναικα του.κατεβαζω 4η με περναει και φορτωνω...πλησιαζω και στη αλαγη 5ης φτανοντας στα 185 η διαφορα σταθερη στο ενα αμαξι μπροστα αυτος.....

αρχιζει καικατηφοριζεικαποια στιγμη ο δρομος και τον περναω του ριχνω 4 αμαξια οταν ξαναανηφορισε εγινε το εξεις....μεφτανεικαι ερχαιτε ακριβως διπλα μου να του φυγω δεν μπορουσα αλλα ουτε και να φυγει....εκοψα ομως αναγκαστηκα για αποφυγη στουκας....

φτανουμε στις στροφες του καρανιχτερ......πρωτη φορα σκηλιαζω τοσο πολυ και εμπαινα με οσα τον φτανω και σαν με βλεπει πηγαινε σαν τρελος αφου ληγε να του φυγει κι ολας....εμπαινε δτο αντιθετο και τετοια ενω εγω κραταγα λωριδα κατηφορα γερη και πιανω 200+και ειμαι διπλα του αλλα δεν τον περναω δε μπορω...λιγο πριν την στροφη μια καλη δεξια κοβω λιγο αλλα αυτος πιαστηκε στα φρενα..εκει τον περασακαι δεν ξαναεφυγε μπροστα παρα μονο οταν εκοψα και εκανα ακρη...ικανοποιημενος που βγηκα μπροστα...το ΚΟΡΣΑ εγραφε πισω 1,2.....τρελαθηκα.......