Επειδη ακομα δεν το εχω παει για σερβις,μονο τα λαδακια του αλλαζω σημερα ηρθε απο μονο του να με ειδοποιησει για το πιθανον προβλημα.Σβηνοντας το μεσα στο γκαραζ και μετα απο 3 δευτερα περιπου ακουστηκε απο πισω ενα σφυριγμα,του τυπου οπως οταν βγαζεις τα κλειδια και εχεις ξεχασει τα φωτα ανοιχτα.Τρομπα δηλαδη με λιγα λογια!!Επειδη εχω ξανακουσει πως κανει μια τρομπα προβληματικη σε αλλο αυτοκινητο ειμαι πεπεισμενος πως αυτο ειναι!!Τωρα η απορια μου ειναι να το εκανε για πρωτη φορα ή να μην το επαιρνα ειδηση εγω τοσο καιρο;;Υποψην πως σημερα οδηγουσα για 2 ωρες πριν σβησω το μοτερ.Και το αλλο στο οποιο θελω β ο η θ ε ι α ειναι στο τι τρομπα μπορω να βαλω και ποσο εχει αν ξερει καποιος φιλος.Μου ειπαν οτι 1) ειναι πανακριβη και 2) εχει 2 τυπους-μαρκες μια DENSO και μια BOSCH.Ισχυει αυτο;;Μιλαω για το ΕΕ111 αφου τετοιο ηταν πριν τροπετοποιηθει σε 4ΑGE 20V.Με καλυπτει η τρομπα που φοραγε ή θελω αλλη;Ισχυει οτι 1.6 και 1.3 φορουν την ιδια τρομπα και μαλιστα με 2,5 bar;;Μικρη δεν ειναι για το 20V;;;Παρακαλω οποιος ξερει ας μου απαντησει και αν ξερει και τους κωδικους,με τις τιμες θα με εξυπηρετουσε.Ευχαριστω!!
|