Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Στην Πόλη Της Επικίνδυνης Μαγκιάς...
Παλιά 21-09-06, 01:48
Το avatar του χρήστη Denninio
Denninio Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 300
Denninio είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Στην Πόλη Της Επικίνδυνης Μαγκιάς...

Εμενα παλιοτερα που ετυχε το εξης: απο σπυρου πατση στο φαναρι με την λεωφορο Αθηνων κανω αριστερα προς Εθνικη. ολα καλα μεχρι εκει. οσοι εχουν περασει πολλες φορες απο εκει θα εχουν προσεξει οτι αν πηγαινεις με 60-80 χιλ. περνας ολα τα φαναρια με πρασινο. Πριν το τελευταιο φαναρι πριν απο την γεφυρα που πας προς Λαμια ή συνεχιζεις ευθεια για κορινθο με περναει 1 μηχανη μεγαλου κυβισμου μαυρη με μαυροφορεμενο αναβατη (ολα μαυρα λεμε απο ζαντα μεχρι φιμε τζαμι στο κρανος) και τρεχοντας πηγαινει απο την τερμα αριστερη λουριδα στην τερμα δεξια και αναποδα μεχρι να φτασει στο φαναρι με συνεπεια να σταματησει εκει. οπως πηγαινω με 70-80χιλ. ειναι λογικο να προλαβω το φαναρι πρασινο. την ωρα που περναω απο εκει ξεκινα ο μηχανοβιος με τον ιδιο τροπο, αριστερα-δεξια και αντιστροφως. και ερχετε κατευθειαν επανω μου. κανω ελιγμο και τον αποφευγω πατωντας κορνα. εεεε πως την ειδε δεν ξερω. τον εχω ακριβως μπροστα μου και αρχιζει να κοβει ταχυτητα κανοντας μου χειρονομιες λες και εφταιγα εγω. για καλη του τυχη δεν σταματησε, γιατι εγω δεν ειχα προθεση να σταματησω. αντιθετως θα παταγα περισσοτερο γκαζι ωστε να περασω απο πανω του για δικια μου ασφαλεια και του συνοδηγου μου. πειτε μου εσεις θα σταματαγατε σε τετοια περιπτοση? το ηθελε το ΚΑΤ (τουλαχιστον) του η οχι?

Παντα φιλικα,
Διονυσης
Απάντηση με παράθεση