Θέμα: 111 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: 111 FORUM
Παλιά 12-09-06, 09:56
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Re: 111 FORUM

Ευχαριστω πολυ παιδια!Με την καταναλωση λαδιου θα δω τι θα γινει...πιθανον να ναι και τα τσιμουχακια...ακομα δεν το χουν ανοιξει να μου πουν...απλα ετσι οπως μου το παν για την περιπτωση αλλαγης μπλοκ και καθαρισμα πλανισμα στο καπακι...το μοτερ παρολα τα 115000 κλμ θα γινει σχεδον καινουργιο και το κινυγησα προς τα κει...αν δεν ισχυει αυτο σιγουρα προτιμω να ναι απλα τα τσιμουχακια να ξεμπερδεψω...οσο για το στριψιμο....δεν ξερω το αμαξι σε γλιστερο αποτομο εσακι αποσταθεροποιει την ουρα του και φλικαρει και σε κλιστεσ στροφες που χει τυχει να μπω και με αναποδη κλιση...ενω μπροστα συμπεριφερεται καλα..η ουρα ανοιγει ελαφρα πορεια και φανταζομαι αν το πιεσω κι αλλο μπορει να πεταξει κωλο....το χα παει σε δυο φανοποιους πριν το παρω...και απο την TOYOTA που το αγορασα ολοι το ιδιο μου ειπαν....οτι απλα εχει αλλαχθει το πισω δεξια φτερο....δεν φαινεται να χει παρει σασι καπου...επειδη ειχα ακουσει και για τα παλιοτερα carina-corolla οτι πετουσαν κωλαρακι πανω στη στροφη φανταστηκα οτι ετσι ειναι απο τη μανα του...ενταξει εχει την πλακα του να κανεις ψιλοαναποδα....αλλα με την μαμα αναρτηση οταν γερνει φοβασαι λιγο....σκεφτομαι να του βαλω την TEIN superstreet...την εβαλε ενας φιλος μου στο t-sport του.....και το αμαξι εκει που πριν ψαρευε στο δρομο τωρα εχει γινει βραχος και παντου μπαινει με τουλαχιστον 40-50 χλμ παραπανω...στον βασιλοπουλο που καναμε κοντρες κατεβαινε με 240 την εθνικη και εκανε κολλητες σφηνες σε αμαξια και φορτηγα λες και πηγαινε με 100....τα δα ολα....ακριβη η τειν αλα αξιζει πιστευω,...
Απάντηση με παράθεση