Φιλε γιώργο καλος ηρθες στην παρεα μας.Εχουμε το ιδιο αυτοκινητο και μαλλιστα της ιδιας τεχνολογιας.Ας αρχισω απ το οτι δεν στριβει.Η αλληθεια ειναι οτι σαν γαλλικο δεν μπαινει στις στροφες αλλα με λιγο ψαξιμο και αλλαγη αναρτισεων θα δεις τρελη διαφορα.Αυτο που μου λες οτι πεταει κωλο στις στροφες δεν καταλαβα.Τα Corolla δεν πετανε κωλο αλλα χανουν την μουρη μεσα στην στροφη.Τουλαχιστων σε εμενα οσο και αν το εχω ζορισει δεν μου εχει πεταξει κωλο.Οσο για το ψαρωμα της μουρης και λαστιχα μεγαλυτερα να βαλεις δεν θα γινει τιποτα.Εγω με 16'' και παλι φευγει η μουρη.
Παμε τωρα στο φλεγων ζητημα του λαδιου.Εγω υπολογιζω πως χρειαζεται συμπληρωμα γυρω στα 900ml καθε 3000km.Πρεπει να σου πω πως το αυτοκινητο συνηθως ανεβαζει σε καθε σχεση πανω απο 4500στρ.Δηλαδη οπως καταλαβαινεις σπανια δεν το παταω.Επειδη η εγγυηση μου εχει ληξει πηγα σε εναν φιλο μου μηχανικο να το δει και μου ειπε οτι τα πιο πολλα Corolla αντιμετωπιζουν αυτο το προβλημα που δεν ειναι αλλο απο τα τσιμουχακια των βαλβιδων.Η αλλαγη τους ειναι περιπου στα 200 ευρω.Ειχα μαθει και εγω για καποιες προβληματικες παρτιδες οπως λες και τον ρωτησα αλλα μου ειπε οτι θα με ειχαν ειδοποιησει με επιστολη απο την TOYOTA αν το αυτοκινητο μου ανηκε σε καποια τετοια παρτιδα.Παντος αν σου ζητησουν λεφτα μην κανεις καμια ανοησια και πληρωσεις.Εγω παντος μεχρι στιγμης δεν εχω διορθωσει το προβλημα με τα λαδια και εκτος απο το λαδι που συμπληρωνω δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα.Η τιμη που σου ειπανε για επιδιωρθωση αν δεν ειναι μεσα στην εγγυηση μου φαινεται γελια.Σκεψου οτι με 2000 ευρω βαζεις την μηχανη απο Glanza ολοκληρη η μετατροπη.Δεν πιστευω ομως οτι θα σου αλλαξουν μλοκ με καινουργιο.Μαλλον για καμια επισκευη το δικο σου θα πανε.Ελπιζω να σε βοηθησα οσο μπορουσα.
|