Re: car pc και περιεφεριακα
αντιμετωπισα κατι προβληματακια και δεν ξερω τι ειναι. μαλιστα εγινα και ρεζιλι γιατι περιμεναν κατι φιλοι μου στο εξοχικο να τους δειξω κατι φωτογραφιες και δεν αναβε
το περασμενο σ/κ συγκεκριμενα σαβατο βραδυ το pc ηταν νεκρο . κυριακη πρωι αναψε κανονικα και δεν μου εκανε κανενα προβλημα ολη τη βδομαδα.
προχτες σ/κ ξανα πηγα στο εξοχικο(βιλια αττικης) τσουπ!!! παλι μαγκιες εκανε. δεν καταλαβαινω γιατι το κανει εκει. λοιπον παταω να ανοιξει αλλα δεν αναβε. ανοιγω πισω να δω τι συμβαινει και καθε φορα που πατουσα το start εκανε ενα θορυβο απο ενα γιαπωνεζικο ρελε που εχω μεσα. εκανε τακ τακ σαν να επεφτε ο ρελες. εχω αλλον εναν αλλα δεν τολμησα να βαλω χερι μιας και ηταν νυχτα. μετα απο καμια ωρα καταφερα να το αναψω αλλα μετα απο λιγο εκανε shutdown μονο του. την ωρα που εκανε shutdown εβλεπα στα λαμπακια του οτι ειναι ρευμα κανονικα. και απλα εσβηνε. οταν το ξανααναβα εβλεπα το φωτακι του power που το εχω μπροστα στο ταμπλο να τρεμοσβηνει να κανει θορυβο ο ρελες τακ τακ και μετα απο λιγο να ξανααναβει κανονικα και σε 5 λεπτα παλι τα ιδια εσβηνε. κυριακη επαιζε ολη μερα κανονικα. στην επιστροφη μου εσβησε δυο φορες και ξανααναψε κανονικα.
τι τρεχει ρε γμτ? τι δουλεια να κανει αραγε ο ρελες αυτος? λετε να ειναι μονο ο ρελες? εχω αλλον εναν spare.
οταν εκανε τις μαγκιες στο αναμα εδειχνε οτι διωχνει η κοβεται το ρευμα στο ρελε.
γιατι οταν κανει shutdown κλεινουν ολα τα προγραμματα κανονικα και δεν κοβεται αμεσα σαν να το βγαζεις απο την πριζα?