Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-09-06, 13:52
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κατι δεν σου λέει καλά, και εάν θέλεις το αναλύουμε περισσότερο.
το κιτ όπως είπες είναι για celica.
Εάν ακολουθήσεις τις οδηγίες της greedy και χρησιμοποιήσεις τις βάσεις στήριξης που σου δίνουν για το δυναμό πρέπει να φύγει το βιντιλατερ αλλά και το ψυγείο από την θέση του.
Οι λύσεις μπορεί να είναι να μεταφερθούν το ψυγείο του air condition ποιό μπροστά και το ψυγείο νερού στην συνέχεια ποιό μπροστά και λίγο ποιό κάτω γιατί βρίσκει το στόμιο νερού που και πάλι δεν είμαι σίγουρος εάν θα χωρέσει ή πας για αλλάγη ψυγείου μικρότερο κατά 10 πόντους και λίγο ποιό φαρδύ.
Οπότε προσπάθεις να πας τον δυναμό σε κάποια καλύτερη θέση ώστε να κάνεις τις λιγότερες μετατροπές.
με την μετακίνηση του δυναμο αναγκαστικά θα βάλεις άλλο ιμάντα, και έτσι όπως τα βλέπω εγώ τα πράγματα μένει το ψυγείο στην θέση του και βρίσκει πλέον στο παγουράκι.

Την συνέχεια την φαντάζεσαι ή κοβεις το παγουράκι και μένει το μαμά βεντιλατερ στην θέση του και βάζεις ένα δοχείο κάπου αλλού ή βάζεις βιντιλατερ aftermarket και δοχείο ή ψάχνεις για κάποιο βιντιλατερ με δοχείο από την αριστερη μερία όπως κοιτάς το αυτοκίνητο.

από την φωτογραφία του κοσμά φαίνεται ότι το δυναμό είναι σε άλλη θέση (προσωπική απόψη), αλλά δεν δείχνει καθόλου τι γίνεται με το βιντιλατερ και το ψυγείο.

Εντελώς φιλικά δεν γίνεται να μπει χωρίς μετατροπές και να είσαι σίγουρος ότι μόνο διαφήμιση δεν είναι να λέει ότι μπαίνει έτσι απλά.
Το ζω αυτές τις ημέρες όποτε το έχω δει με τα μάτια και ειλικρινά δεν ξέρω ποιό από όλα τα σενάρια θα επιλέξουν για το δικό μου.
Απάντηση με παράθεση