Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Re: Αλλαγη Ελαστικων
Παλιά 06-09-06, 02:42
Το avatar του χρήστη me00790
me00790 Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: West Greece
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 234
me00790 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Αλλαγη Ελαστικων

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε Νίκο σωστό αυτό,αλλά καθένας "καταθέτει" την εμπειρία του για αυτά που έχει φορέσει και για αυτά εκφέρει γνώμη.
Σπύρο συγνώμη δεν είχα σκοπό να θίξω κανέναν. Σίγουρα η εμπειρία καθενός βοηθάει. Απλά μερικές φορές ακούω (ή μάλλον διαβάζω) τρελά πράγματα. Ζητάει κάποιος βοήθεια, όπως κι εγώ, για λάστιχα. Ρωτάει: "Παιδιά θέλω να αλλάξω λάστιχα. Το αυτοκίνητό μου φοράει π.χ.195/60/15? Τι προτείνετε?" Και οι απαντήσεις που παίρνει είναι: 1. Άλλαξε ζάντες, βάλε 18αρες!!!! και βάλε το τάδε λάστιχο. ή 2. (ακόμα χειρότερα) Άλλαξε ελατήρια χαμήλωσέ το 50 πόντους, άλλαξε τα αμορτισέρ και βάλε κούτσουρα και μετά δοκίμασε να αλλάξεις υγρά φρένων. Στο τέλος βάλε 18αρες!!!! κτλ κτλ. Και ο καημένος που ρωτάει λέει τι ρώτησα? ouch Και τελικά διευκρινίζει και λέει: Μόνο λάστιχα να αλλάξω θέλω. Ποια είναι η καλύτερη επιλογή στη συγκεκριμένη διάσταση.
Ελπίζω να γελάσατε λίγο γι'αυτό τα έγραψα τόσο υπερβολικά. Εσύ Σπύρο δεν ήσουν υπερβολικός πάντως, σε καμία περίπτωση. Άλλωστε και εγώ κατέθεσα άποψη για λάστιχο διευκρινίζοντας ότι μιλάω για λίγο διαφορετική διάσταση. (Δάσκαλε που δίδασκες....)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
...Το ιδιο ελαστικο συμπεριφερεται εντελως διαφορετικα οχι μονο σε διαφορετικα αμαξια, αλλα και στα ιδια με διαφορετικο στησιμο...
Συμφωνώ απολύτως. Και συμπεριφέρεται διαφορετικά σε διαφορετικά αμάξια γιατί διαφέρει το στήσιμο τους, προφανώς... (έχει γίνει του διαφορετικού θα έλεγα...)