Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από babis_xo";p="
ρομή Αθήνα - Θεσ/νίκη... στραγγίζει). Συμπέρασμα:
Εάν δεν μου πείτε καλά λόγια για τα Potenza RE-88 (τα μόνα Potenza που υπάρχουν σε 185/65/14), με βλέπω με Bridgestone Β-390 ή Energy και... ολική επαναφορά σε οικογενειακούς ρυθμούς
* Έχει τοποθετήσει κανείς 195/60/14 (π.χ. Turanza ER-300) σε Corolla 1.3;
|
φίλε μου αν είναι να βάλεις Bridgestone απλά (συμβατικά) τα Β330 τα έχουμε δοκιμάσει
σε σταρλετ 1300 πισωκίνητο και έχει περάσει 2 καλοκαίρια το λάστοιχο φορεμένο.μπορώ να πω αρκετά καλό αλλά όχι το καλύτερο για ταρζανιές.
για Potenza φοράμε σε 1300 corolla 185/60/R14 και 195/50/R15 τα ΕR 720 με δείκτη Η,τα οποία πλέον έχουν καταργηθεί και έχουν αντικατασταθεί από τα Turanza ER-300.
τα Turanza ER-300 θα βάλω και εγώ στο δικό μου σε ένα μήνα και λίγο αργότερα στου πατέρα μου.από συζήτηση που είχα με το λαστοιχά που πηγαίνουμε χρόνια όλα μας τα αυτοκίνητα και τον εμπιστεύομαι γιατί ότι λάστοιχο μας έχει προτείνει είναι σωστό (πάντα βέβαια του λέμε για τι χρήση προορίζεται!) κατέλληξα στο να τα βάλω και απλά περιμένω να πέσει η ζέστη.
τώρα είναι στη κρίση τη δική σου στο τι θα επιλέξεις ανάλογα πάντα με το τρόπο οδήγησής σου...