Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-08-06, 19:12
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 394
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μάγκες Καλό Χειμώνα σε όλους εύχομαι μια και γύρισα πριν 2 μέρες απο διακοπές. Στο θέμα μας τώρα, απλά έχετε ξεκινήσει μια κουβέντα ανούσια που αφορά την βλαμμένη τοποθέτηση κάποιου πιτσιρικά (πιθανότατα) σε κάποιο άλλο φορουμ. Όπως επίσης όλα όσα λέγονται περι ομίλου Vag τα θεωρώ υπερβολές. Και για τις αλφέτες ακόμα υπερβολές τα θεωρώ. Το κάθε αμαξάκι έχει την χάρη του. Φέτος στο νησί μου (δεν είναι δικό μου) είχα το γαλλάκι μου και ο πατέρας μου είχε φέρει και την καρινάρα. Θέλω να πω πως σε ένα πολυ ιδιαίτερο σε δρόμους νησί όπως είναι η Κεφαλονιά, είχα την τύχη να απολαύσω 2 διαφορετικής φιλοσοφίας αυτοκίνητα, διαφορετικών οδηγικών σχολών. Το καθένα λοιπόν έβγαζε τα χαρίσματα του σε διαφορετκά σημεία του δρόμου. Με τον Ιάπωνα για παράδειγμα στα πολύ στενά περιθώρια που έχεις για προσπέραση, έκανα ένα κατέβασμα και σκυλιάζοντας στις ψηλές στροφές μου έδινε αυτό που αναζητούσα, την εύκολη δηλ και χωρίς ρίσκο προσπέραση. Με το πεζάκι ένιωθα μια ξεχωριστή απόλαυση, δύσκολα πολυ χρησιμοποιούσα το μεσαίο πεντάλ σε κείνους τους φιδίσιους δρόμους, ενώ το κοντό του σασμανάκι έκανε παιχνιδάκι κάθε μου ανάβαση. Δεν ξέρω πια σχολή είναι καλύτερη. Σίγουρα τα 200,000 χιλ του καρίνα με λίγα τσικ το κατατάσουν στα τέρατα αξιοπιστίας, μαζί με κείνο τον ξεχωριστό ήχο την στιγμή που ροπιάζει το μοτέρ γύρω στις 3500 στροφές . Απ την άλλη όμως και οι γαλλιδούλες γουστάρουν να σε ανάβουν, να σου φτιάχνουν το κέφι με τρόπο πολυ ξεχωριστό, εντελώς διαφορετικό. Τέλος πάντων όλα αυτά τα απόλυτα που ακούγονται κατα καιρούς είναι απο πολυ πιτσιρικάδες που δεν έχουν οδηγήσει κάτι άλλο. Δεν είναι κακό να είσαι πιτσιρικάς. Πολλοί είναι ατσίδες και ξέρουν πολλά περισσότερα απο μένα και απο τον καθένα.